interkuler "nenormalno" dimi (cadi)

interkuler "nenormalno" dimi (cadi)

Član
je li neko mozda zna uzrok zbog cega
jetta 2 1.6 interkuler 90 g.p. "nenormalno" izbacuje crn dim na auspuh pri paljenju i voznji

Član
auto je od kolege koji ga je kupio prije par dana pa me zamolio da se raspitam sta bi moglo bit tako da nista vise nebih znao

Legend
sad je ovo nagadjanje... al nek ode do nekog majstora nek mu provjeri sve sto misli da jeste,
al 100% ce ga poslati na reglazu pumpe... ;)

Legend
pretpostavljam auto vise trosi ? ide li bar, mislim kakva je vuca i to ?
kao sto je liga vec rekao, nek pogleda pumpu, dizne i turbo nema sta cetvrto biti :D

Član
za potrosnju jos ne znam jer je relativno kratko vrijeme kod njega ali povuci hoce lijepo samo sto ne smije da ga stisne da nebi neko zvao vatrogasce:lol: bukvalno stvori dimnu zavjesu koja se ne dize ni nakon par minuta kada ode

GreenDevil je napisao(la):
ma to je neko chipovo 13-kom i sarafcigerom, samo smanji dovod goriva i pojacaj ler gas

:lol::lol::lol: to ti je chip tuning na bosnanski nacin :lol::lol::lol:

ma nema se tu oko tog motora sta puno nagadjati, kao sto je noke rekao: pumpa, dizne ili turbo... cetvrto nema da ga je*es :D

CUPRA SX je napisao(la):
jetta 2 1.6 interkuler 90 g.p. "nenormalno" izbacuje crn dim na auspuh pri paljenju i voznji

ja imam golf 2 dizel obicni 1.6 40 kw nedavno sam ga uzeo isto dimi kad stisnem gas preko pola dimi bas dosta crn dim ne znam do cega je mozda pumpa..zna li neko koliko je reparacija pumpe za njega ??

golf2diesel je napisao(la):
CUPRA SX je napisao(la):

ja imam golf 2 dizel obicni 1.6 40 kw nedavno sam ga uzeo isto dimi kad stisnem gas preko pola dimi bas dosta crn dim ne znam do cega je mozda pumpa..zna li neko koliko je reparacija pumpe za njega ??

reparacija pumpe za dizela je oko 70KM