Član
Rosulje gore nove zgrade odmah na parkingu gore iznad garaža često bude,vjv si iz nekog drugog djela vga, velika je Vogošća jbg hahaKako ga svi iz Vogošće viđaju a ja nikad nisam vidio ovog golfa a konstantno sam tu.
Rosulje gore nove zgrade odmah na parkingu gore iznad garaža često bude,vjv si iz nekog drugog djela vga, velika je Vogošća jbg hahaKako ga svi iz Vogošće viđaju a ja nikad nisam vidio ovog golfa a konstantno sam tu.
Iz Vogošće sam pa znam o kojem autu se radi...
Izgled eksterijera je vrlo,vrlo dobra za to svaka čast,ali motor je meni sumnjiv,..
Jarane kupuje auto staro 30 godina, ti gledaš opremu,gledaj limariju je li truhla,imal hrde i sl.Kako bolan vrlo dobar kad nema nijednu stvar od GTI golfa!?
Daj druze, pricamo o golfu 2 a ne o nekom unikatu od auta,kakve provjere u njemackoj i bakraci,Nemoj se sad izvlačiti...ako se auto reklamira kao GTI onda se zna šta to predstavlja. Originalni dijelovi nisu nimalo jeftini, a ovaj to ništa nema...
Uostalom bez provjere broja šasije preko VW u Njemačkoj ne bih nikada kupio dvojku ili trojku GTI i sl. posebnu verziju znajući koliko je njih prekucano ili je samo stavljen 1.8 ajnšpric motor i eto ga GTI...
ako ti nije problem otici pogledati popricati sa momkom kako sta gdje, pregledaj dobro pa mi javi kako je sta jeBlizu je mene, danas sam prosao pored njega, a vidjam i ovog drugog crvenog stalno,.ako hoces oticu pogledat.
Moj komentar je bio na tragu toga da čovjek kupuje GTI golfa. Ko se razumije zna o čemu ja govorim.Daj druze, pricamo o golfu 2 a ne o nekom unikatu od auta,kakve provjere u njemackoj i bakraci,
covjek je fino napisao da ga dobija po povoljnoj cijeni tako da ne ocekuje auto za izlozbu. znamo koliko kosta pristojan primjerak u originalnom stanju.
Da me neko ne shvati pogresno, ne kazem da treba uzeti auto kojem papiri nisu u redu ali da trazis podatke iz njemacke za auto od 1000 km i koje je staro 30 ak god. to mi je bas...
gore momak zivi kod novih narandjastih zgrada nova vogoscaOčigledno nisam dovoljno obraćao pažnju