dzinn16v je napisao(la):vw_damir je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Naravno....zato jer ekipa iz HR zna sta je RS felga....ovdje da ih prodajes za 100E pitali bi te da ih dovezes o svom trosku
Ako imas ista love uzmi to...felge ce se prodati 99.9% za 500km...da imam ista para viska,i da nemam vec jedne RS-ice u kuci nebih se mislio sekunde
Ida jedan logo BBS na cepu je 20-ak eura
ma ja hrvati su bogovi za sve, pogotovo BBS a narod u bosni nema pojma o zivotu
ne seri zivota ti.
errore jara', prosle godine je iste takve sa tim promjerom rupa u nekom srednjem stanju moj komsija prodao za 650KM
tako da se nemoras brinuti hoces li ih prodati:icon_smile:
Eto nek ti znas....ovim citatom sto si ga oznacio nisam mislio na hrvate i na bosnjake ako si mislio da ponizavam bosance ili nesto tako...
a ako mislis da nisam u pravu imas tu na forumu topic PIK FAILS pa malo procitaj ....
Merrro je napisao(la):BMWE i ti ga sad pretjera soma maraka, a cuj jedva prodao za 330 KM??? Pa kakva je to nuzda bila dati za takvo male pare, ili mozda ni ti tad nisi znao o cemu se radi :icon_question: :lol::lol::lol:
BTW u svakom slucaju sa tim felama neces pogrijesit, a sto mu vise cijenu spustis, svakako bolje prodjes. Trenutna situacija je malo teska, zivot je sve skuplji ali za pravu lovu se isplati cekati i pravci kupac.
bmwscaner je napisao(la):Da se vratimo na temu. Nema svaki model RS ica tako ekstremnu cijenu ( u dijelovima sve vrijede ako su dijelovi bez ostecenja lomova i varova ) Felge sa rasponom sarafa 4x108 i 4x100 mozes prodati za cijenu koliko zines, ako su sirina 8-9j onda cijena jos jaca, onda dalje ET felge to jako suzava izbor vozila na koje te felge mogu ici dali sa redrilanjem prepravkom glavcina ili na adapter ( svaka solucija prepravke je od 100eura pa navise ) oblik srca felge isto diktira mogucnost redrila ( ravni dosjed ili sa mostovima)... i tako dalje i tako dalje. Cijene na ebay su takve ali treba pogledati stanje tih felga i ove gornje navedene faktore pa vidite da utjecu na cijenu svi navedeni.
A sto se tice trzista balkana u BiH ces ove felge prodati nekom ljubitelju i poznavatelju materije, u HR ekipa ima puno vise novaca na raspolaganju i volje za tim skupljim felgama i spremni su platiti. Slovenci su jos ludji lik je osobno dosao iz ljubljane po jedne RS ice za mnogo masne pare bez prigovora i otisao sretan ko mala beba. Da sam ih stavio na BH oglasnik samo bi se smijali...
Eno primjer Beljo prodaje svoje za 1000e sa novim gumama na piku komentara brdo da je lud za cijenu ima novih replika po 800 i to 18ke hahaha. Ali treba shvatiti da je RS u losem stanju samo OK osnova za sredjivanje i jako kvalitetna felga , ali ako nema mogucnosti za prepravku i ugradnju uz odgovarajuce uvjete na odgovarajuce auto imas i uzi krug kupaca samim time i cijena pada.
Uglavnom slike posalji na PM kad vidis sta i kako pare su spremne trebam jedne za napraviti stol u dnevnom boravku
dzinn16v je napisao(la):Naravno....zato jer ekipa iz HR zna sta je RS felga....ovdje da ih prodajes za 100E pitali bi te da ih dovezes o svom trosku
Ako imas ista love uzmi to...felge ce se prodati 99.9% za 500km...da imam ista para viska,i da nemam vec jedne RS-ice u kuci nebih se mislio sekunde
Ida jedan logo BBS na cepu je 20-ak eura