Info za BBS RS 009 5x112, 8X16, et11.

Info za BBS RS 009 5x112, 8X16, et11.

Član
Ekipa trebam pomoc, dakle pazarivam kombija, a na njemu su navedene fele i sad lik ne daje pojedinacno, pa me zanima koliko je realna cijena za ove fele trenutno u BiH, ili u susjednoj HR, fele nemaju cepove, al su u dosta dobrom stanju. Nisu izgrebane i slicno, obruci su u prilicno dobrom stanju sjaj i to. Pa evo malo sam istazivao, al nista konkretno, ako ima tko da bi bio voljan kupiti te fele, da da neku ponudu ili okvirno cijenu koliko vrijede kod nas.

Član
Ja ako bi uzeo komplet auto, a on ne da kombi bez fela ili obrnuto, ja ih nebi imao racuna dati ispod 500km, to je ono minimum, pa zato pitam informativno da vidim jel se vrijedi zezat oko toga. Al izgleda ne vrijedi.

Vrijede 300E bez cepova da ga j....
Izuzev ako niisu bile pucane,varene,krive i slicno....
Ja bih to uzeo bez razmisljanja

Član
cepovi 150-200e, poliranje farbanje jos bar 200e, kromiranje sarafa 100e, ispravljanje rastavljanje sastavljanje 70-80e Pojedu RSice fini para a problem je sta ove samo mogu na mercedesa. Nije ravno srce iza nemoze redril a na adaptere nemogu zbog et11. dakle ako nemas jos 1000 maraka da ulozis u felge isto ko da ih i nemas

Član
Nezz al gledam po eba-y idu preko 1000 eura za 4x, a ove nisu u losem stanju, a sad tko bi htio da budu extra ono, nek ih radi, a tko ne i ne mora. Postavim slike, jebiga nisam slikao auto zaboravio. Odem kroz ovi par dana to poslikat sve, pa postavim. Ne kontam skeneru kako samo na mercedesa, kad su sad na kombiju T2 ?

Član
5x112 raspon sarafa nisam se dobro izrazio :D nemoze se redrilat za 4x100 aute sta vecina nas vozi a na 5x112 aute ( passat golf 5 itd. to je premala felga )

pa kad ih slozis da budu top stanje idu 1000 +e ali da budu TOP TOP stanje a za to ti treba bar 500e naveo sam ti gore sta koliko kosta otprilike :D

skeneru sve sto si rekao je tocno....ali isto tako vrijede rubovi 300E
unutarnji jos vise jer ih je nemoguce naci....
Arestauracija kosta puno ako si bas panj paneznas nista sam uraditi....
najveci problem su cepovi jebi ga....ti skeneru znas koliko kostaju...ja sam imao jedan zajedno s mrezom,maticom i logom,i prodavao sam ga ovdje za 50E i ljudi mi se smijali...:icon_smile:A otisao za 100E:icon_smile:

t2 ima raspon 5x112;)

Član
Ma ne znam sam ljudi, imam kupca za taj kombi, mogao bi koju marku zaradit, al ovaj debil nece da proda kombi bez fela, kaze vozi komplet ovako. I sad me strah da mu dam 2 milje za kombi, pokusam zaradit 100- 200km, nezz sad, na kraju cucnem 200km, jer nisam fele mogao prodat za 500, iako mi nekako djeluje da bi mogle otici za 600km, jer nisu lose stanje ponavljam, al eto budete vidjeli kad poslikam. I vidis ja sam debil dao 4x cepa od rs-ica komplenta za 100€, kad nisam znao koliko to bas ide. Poslao ih busom za rijeku. A skeneru jel se ove traze za svapa na 5x100 za GTI-ove, i one prethodne su se psotavile na GTI-a.

Naravno....zato jer ekipa iz HR zna sta je RS felga....ovdje da ih prodajes za 100E pitali bi te da ih dovezes o svom trosku:D
Ako imas ista love uzmi to...felge ce se prodati 99.9% za 500km...da imam ista para viska,i da nemam vec jedne RS-ice u kuci nebih se mislio sekunde;)

Ida jedan logo BBS na cepu je 20-ak eura

Član
Hahah samo 9 komada, ajde nista onda ja to poslikam, a i pokusam jos koju marku ovome otkinut, jer ne smijem biti uporan. Sa seljacima je tesko poslovat. Treba ga pustit nek se ohladi malo, i da vidi da nije sve sjajno kako on misli.

Član
dzinn16v je napisao(la):
Naravno....zato jer ekipa iz HR zna sta je RS felga....ovdje da ih prodajes za 100E pitali bi te da ih dovezes o svom trosku:D
Ako imas ista love uzmi to...felge ce se prodati 99.9% za 500km...da imam ista para viska,i da nemam vec jedne RS-ice u kuci nebih se mislio sekunde;)

ma ja hrvati su bogovi za sve, pogotovo BBS a narod u bosni nema pojma o zivotu
ne seri zivota ti.;)

errore jara', prosle godine je iste takve sa tim promjerom rupa u nekom srednjem stanju moj komsija prodao za 650KM
tako da se nemoras brinuti hoces li ih prodati:icon_smile:

vw_damir je napisao(la):
dzinn16v je napisao(la):

ma ja hrvati su bogovi za sve, pogotovo BBS a narod u bosni nema pojma o zivotu
ne seri zivota ti.;)

errore jara', prosle godine je iste takve sa tim promjerom rupa u nekom srednjem stanju moj komsija prodao za 650KM
tako da se nemoras brinuti hoces li ih prodati:icon_smile:

Eto nek ti znas....ovim citatom sto si ga oznacio nisam mislio na hrvate i na bosnjake ako si mislio da ponizavam bosance ili nesto tako...
a ako mislis da nisam u pravu imas tu na forumu topic PIK FAILS pa malo procitaj ....

Član
ErRoR...nemoj to ništa da te čudi
I ja sam pre par godina iste BBS RS 16" 8J ET11 u eeextra stanju sa svog Mercedesa jedva prodao za pišljivih 330KM i to u 3 rate...A ove smećarske Aluett pored njih na slici za 800KM koje su inače na e bayu 200EUR, a za BBS RS da ne spominjem...U BiH sve naopako;)

kodak089.jpg