srdjo Član 08.05.2009 #16 dobar mu onaj Fiat...:lol: a Hondi NSX ima vise nego sto ih ima u citavoj Evropi...:icon_evil::icon_evil::icon_evil:
dobar mu onaj Fiat...:lol: a Hondi NSX ima vise nego sto ih ima u citavoj Evropi...:icon_evil::icon_evil::icon_evil:
CoL3 BHT Ovisnik 08.05.2009 #18 al svejedno koji ce mu qrac,pa ne bi mi ni cinquecent dao da ga pitam
Ja_i_Moj_GTI Član 08.05.2009 #19 samo jednog moze vozit od jednom... ne vidim svrhu ovog gomilanja, al svako ima svoj cejf
erve34axim Član 09.05.2009 #26 Davor_ je napisao(la): ragistracije ima ko posta bh Kliknite za proširenje... :smajli23::smajli23: A tek servisa
Davor_ je napisao(la): ragistracije ima ko posta bh Kliknite za proširenje... :smajli23::smajli23: A tek servisa
bravof Početnik 09.05.2009 #27 pola se njih nikad i ne upali....ko ce vozit toliku silu auta,,,:icon_rolleyes: da svaki dan voze drugo opet ne mogu izmjenjat sve...
pola se njih nikad i ne upali....ko ce vozit toliku silu auta,,,:icon_rolleyes: da svaki dan voze drugo opet ne mogu izmjenjat sve...
tibor987 Član 10.05.2009 #30 AdnaNsa je napisao(la): ima li kakvu kcerku ovaj lik :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... Shta ce mi, zbog ovih auta jebat cu ja njega dok ne zatrudni :lol::lol::lol:
AdnaNsa je napisao(la): ima li kakvu kcerku ovaj lik :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... Shta ce mi, zbog ovih auta jebat cu ja njega dok ne zatrudni :lol::lol::lol: