IGY

IGY

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
IGY je napisao(la):
hahhaha
evo ja sad iz kafane, tacnije Retra, a oko 8 sam bio kuci i gledao neki film sa rajom, izasao tek u poa 11

elmire bice da si previse popio:lol:

A U PETAK!? ONO JE BOTU SNIMANO U PETAK :lol::lol: sad reci da si i u petak u 8 kuci otisao ma dajjjjjjjjjj:):):lol::lol: auto dajem majkemi ako nisi ti bio.. MOZDA SI TOLIKO PJAN BIO DA NISI PRIMJETIO DA TE SNIMAJU:lol::lol:

IGY

Član
u petak sam od 7 navece do nekih 12 bio na veceri sa firmom hotel Uni
tako da si se ti dobro zajebao :lol:

Član
IGY je napisao(la):
hahhaha
evo ja sad iz kafane, tacnije Retra, a oko 8 sam bio kuci i gledao neki film sa rajom, izasao tek u poa 11

elmire bice da si previse popio:lol:

mi se bas ponadali da si imao nekih bobica kraj sebe,hahahahaa
izgleda ipak da je elmir,slozio se bobama:lol::lol:

Član
IGY je napisao(la):

a ebg nedam auto nikom sta fali ako nisi bio:):) ajde moja greska zajebao sam se a bio sam ubijedjen da si ti bio jedan momak stoji kod ovog sto sam mislio da si ti i on visi od njega za glavuuuu:lol::lol: mislio sam i po faci da si ti ali jbg etttt moja greska:icon_sad::icon_sad: aaa jel mozda policija ikako dolazila u taj hotel Una:icon_question::icon_question: i neki snimatelji:icon_question: ja sam jos ubijedjen da si ti bio:icon_rolleyes::lol:

Član
elmir je napisao(la):
IGY je napisao(la):

a ebg nedam auto nikom sta fali ako nisi bio:):) ajde moja greska zajebao sam se a bio sam ubijedjen da si ti bio jedan momak stoji kod ovog sto sam mislio da si ti i on visi od njega za glavuuuu:lol::lol: mislio sam i po faci da si ti ali jbg etttt moja greska:icon_sad::icon_sad: aaa jel mozda policija ikako dolazila u taj hotel Una:icon_question::icon_question: i neki snimatelji:icon_question: ja sam jos ubijedjen da si ti bio:icon_rolleyes::lol:

ma to je fotomontaza
igy hoce drotovi da te ocrne:lol:

Član
IGY je napisao(la):
nije
ooooooooooooj jesi dosadan vise :lol:

igy sto lazes cojka
i ja sam te vidio
i fasttuning je,cini mi se
nije ti to stvarno fer
lazes raju,a sve sto smo zeljeli je da te napravimo popularnim:lol::lol::lol:

Član
Eto Igy sinoc si bio glavna tema za raspravu,a nisi bio ti taj misteriozni tip! :lol: Al'ajd makar smo se natipkali! hehe

Član
ev iz pouzdanih izvora igy nije to bio ,a ti bez uvrede prvjeri dioptrju za svaki slucaj:icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.