IGY

IGY

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
de molim te mi reci jesi ti bio veceras u dnevniku na FTV-u tamo oko 25 do 8..u nekom kaficu te snimilo valjda racija bila nesto neam pojma i ja bio u jednoj kafani i ima plazma i slucajno te ugleda EBO TE.. de nemoj mi sad reci da sam se zajebao il si stvarno TI bio:cool::cool: postao si SLAVAN EBO TE!!:cool::cool:

Član
ja sam cuo da je igy posovo mater drotu jer mu je drot rekao da mu je muzika sranje i da nemoze preko 147 db...tu mu je i kraj bio... al et cekacemo da on potvrdi...:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::lol:

Član
0g1 je napisao(la):
bogam i ja sam gled o i cini mi se da je on il me rakija osamutila pa mi se ucinilo :lol:

nisam ga jos upoznao nisam ga vidio ovako uzivo ali sam ga vidio na milion slika i smijem glavu dati da je on bio.. uhapsilo je neke tu u kaficu ;) a on nesto galami ovima sto snimaju nesto ono promrmlja :lol::lol::lol: ajde IGY majstore dolazi i potvrdi VIDIS KAKO VALAJ FORUM I NEKE POSTAVLJENE SLIKE haaaa ;)

Član
Ma on da ima u celiji net ne bi nikad ni izlazio ko na onoj TELE2 reklami :lol: jedino kad je db drag onda bi izlazio! :lol:

A postaje ozbiljno, nema covjeka.valjda je OK! :icon_confused:

Član
adi187 je napisao(la):
Ma on da ima u celiji net ne bi nikad ni izlazio ko na onoj TELE2 reklami :lol: jedino kad je db drag onda bi izlazio! :lol:

A postaje ozbiljno, nema covjeka.valjda je OK! :icon_confused:

sreca pa je to vikendom... poklapa mu se......

Član
ma normalno da je ok, nije nista cudno. pretresalo se vise lokala. pronadjeno je svakakvih stvarcica :icon_biggrin:
haj nek i oni hajvani nesto pozitivno rade, osim sto zajebaju normalan narod...

PS: emir je, na burazovom sam kompu, pa preko njegovog postavio odgovor, tek sad vidjoh :lol:

IGY

Član
hahhaha
evo ja sad iz kafane, tacnije Retra, a oko 8 sam bio kuci i gledao neki film sa rajom, izasao tek u poa 11

elmire bice da si previse popio:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.