Goca Krešić
KRETEN GODINE
!
Video prilog koji vam donosimo u nastavku prikazuje čovjeka koji doslovce temeljito (iznutra i izvana) pere potpuno novi (druga generacija) Mercedes-Benz CLS 350 i to sa mini-washem. Ali čekajte, niste još čuli najbolji dio: osoba koja pere je ustvari stvarni vlasnik ove luksuzne sportske limuzine!
Teško je vjerovati, ali ovaj video imamo zahvaljujući jednom Makedoncu koji se krije iza imena Metodija Dragomanov. On je poslao ovaj video prilog na adresu jednog poznatog stranog portala i opisao incident ovako: "Ovo je video koji je snimljen u mojoj zemlji, Makedoniji. Dogodilo se da neki idiot dobije puno novca, kupi skupi auto, odveze automobil u praonicu i inzistira na tome da se opere iznutra."
Naime prema tvrdnji autora, nakon što su u praonici oprali automobil izvana, vlasnik je inzistirao da se opere i iznutra. No u praonici su odbili želju vlasnika da se automobil opere na taj način, pa je vlasnik uzeo stvar u svoje ruke... ma najbolje da pogledate video prilog." Gledajući ovaj video prilog sjetio sam se stihova jedne folk pjesme: "Smejem se a place mi se".