E,da i ja malo predstavim svoj autic. Accent je 95.god.i ove godine sam u biti sve napravio na njem. Na motoru nije nista radeno pa je u njem serijski 1.3,zasad. Na njem sto je sve radeno je u biti sve DIY jer je dijelove za tuniranje ovakvog auta veliki problem za nac:icon_cry:.
Evo jedna slikica odakle smo krenuli:
Posto je auto s ovom bojom bio pretuzan to smo morali hitno rijesiti i tu je bilo puno dilema u koju boju prespricati auto Pa sam se odlucio na ovu kombinaciju
Kad se vec sve farbalo ujedno smo i felge rijesili
Na accentu sam radio i jedam led projekat:custom angel eyes,custom audi style pozicije i custom led taho gauges. Mislim da svi znaju kak se to radi u DIY. Puno muke i zivaca:icon_eek:
Naravno,svaki tunirani auto mora imati i underground neonke:
Muziku u autu smo rijesili ovak:
Kompletna unutrasnjos je pretapacirana u drugu boju zajedno sa rucicom mjenjaca(short shifter)
Trenutacno jos cekamo da skupimo malo novaca pa cemo i skoljka siceve tapacirat a koji mi stoje u podrumu.
Evo jedna slikica odakle smo krenuli:
Posto je auto s ovom bojom bio pretuzan to smo morali hitno rijesiti i tu je bilo puno dilema u koju boju prespricati auto Pa sam se odlucio na ovu kombinaciju
Kad se vec sve farbalo ujedno smo i felge rijesili
Na accentu sam radio i jedam led projekat:custom angel eyes,custom audi style pozicije i custom led taho gauges. Mislim da svi znaju kak se to radi u DIY. Puno muke i zivaca:icon_eek:
Naravno,svaki tunirani auto mora imati i underground neonke:
Muziku u autu smo rijesili ovak:
Kompletna unutrasnjos je pretapacirana u drugu boju zajedno sa rucicom mjenjaca(short shifter)
Trenutacno jos cekamo da skupimo malo novaca pa cemo i skoljka siceve tapacirat a koji mi stoje u podrumu.