Član
I sam uvijek stojim iz Sejinih riječi pa i ovaj put ali ipak mislim daćemo ovo napraviti u sponzore koji su ujedno i sponzori Humanitarne organizacije koju vodimsilverstar je napisao(la):ado svoje misljenje sam ti vec rakao..
sto se test day-a tice, mislim da nije dobra ideja kombinovati humanitarnu manifestaciju sa test day-om, posto kako i sami znate, na test day-u se ne naplacuje ulaz za gledaoce, a i prijave su minimalne...
na test day-u se tesko moze prikupiti bilo kakva ozbiljnija suma, izuzev da publika daje koliko moze, a i to je neizvjesno...
korist u humanitarne svrhe i korist u vidu poboljsanja image-a SR scene jednom ovakvom humanitarnom manifestacijiom moze se samo postici ozbiljnim pristupom i pravom manifestacijom.. sve ostalo bi bilo, 'eto odrzalo se' , ali nikakvih konkrentnih rezultata..
to je moje misljenje...
pozz
Iceman je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):Iceman je napisao(la):Po meni bi najidealnije bilo da spojite test day i to pa ne znam vidi sa organizatorima istog jesu li raspolozeni za suradnju
Josko i Ekipa AMN "Nitro" su se slozili da se ovo odradi ali sve to nemoze proci bez podrske svih klubova
A znas i sam da je Street Race Team xXx prosle godine organizovao humanitarnu manifestaciju u trajanju od dva dana tako da ne vidim razlog da se ne pojavimo u Mostaru
Znam sve Madžide i znam da ste tu uvijek kad je najpotrebnije
pozdrav za cijeli xxx i sve ostale klubove