Humanitarni Street race

Humanitarni Street race

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo drage kolege riječ je o sljedećem.
Humanitarna organizacija "Bolje sutra" u saradnji sa nekim od klubova želi napraviti humanitarni street race,street style i db-drag.
Manifestaciju da radimo na Mostarskoj pisti i da nam to bude uvod u ovu sezonu.
Molio bih sve klubove da se izjasne o tome da li su zainteresovani za ovakvu manifestaciju.Kao humanitarci nemožemo sami to napravit zato molim sve auto moto klobove koji su voljni i spremni pomoc ovu ideju da je i ostvarimo.

Član
ja sam za.a mogu skupit dosta ljudi koji bi dosli,pa i moto klub siroki.idea je odlicna

Početnik
predvidja se eventualno test day na proljece ili pred pocetak sezone, cim to bude konkretnije, vidjet cu ti ima li sanse da se to spoji sve ;)

dali cu osobno nastupiti ovisi o tome kad bi to bilo tocno, i dali bi se odlucio doci voziti dok nije sve zavrseno. vidjet cemo otom potom

HONEY je napisao(la):
predvidja se eventualno test day na proljece ili pred pocetak sezone, cim to bude konkretnije, vidjet cu ti ima li sanse da se to spoji sve ;)

dali cu osobno nastupiti ovisi o tome kad bi to bilo tocno, i dali bi se odlucio doci voziti dok nije sve zavrseno. vidjet cemo otom potom

Trebao bi vozit i najavit sezonu niskih klasa koje će ove godine biti punije nego ikad a pogotovo 11

Član
Skoda po obicaju se odaziva na sve humanitarne akcije, pa ni ova nece biti izuzetak...naravno Zlatoboja dolazi u dopunjenom izdanju ;)

sve informacije će biti stavljene na internet kada se sklopi konačan dogovo sa nekim od klubova:
U opciji da radimo sa njima jesu:AMK "Carbon,SRCS,AMK "Nitro",Ak "Hercegovina" i par moto klubova koji bi bili od pomoci na dan utrke i naravno svi klubovi koji misle da mogu napravit ovako nešto u kooperaciji sa mojoj organizacijom nek se jave.

Član
Od BHTUNING-a ce te dobiti promociju i najavu desavanja u vidu banera i slanja info mailova registrovanim clanovima.. ;)

Član
Po meni bi najidealnije bilo da spojite test day i to pa ne znam vidi sa organizatorima istog jesu li raspolozeni za suradnju

Legend
Racunajte na nas, bit ce ekipica iz sarajeva min 10tak auta tamo.. dobra ideja, uvijek TD bude najposjeceniji race, tako da bi i ova humanitarna akcija mogla dosta pomoci..
Samo to fino organizovati, potrefit lijepo vrijeme, raje ce biti sigurno ;)

Iceman je napisao(la):
Po meni bi najidealnije bilo da spojite test day i to pa ne znam vidi sa organizatorima istog jesu li raspolozeni za suradnju

Josko i Ekipa AMN "Nitro" su se slozili da se ovo odradi ali sve to nemoze proci bez podrske svih klubova

Član
ADO MOSTAR je napisao(la):
Iceman je napisao(la):

Josko i Ekipa AMN "Nitro" su se slozili da se ovo odradi ali sve to nemoze proci bez podrske svih klubova

A znas i sam da je Street Race Team xXx prosle godine organizovao humanitarnu manifestaciju u trajanju od dva dana tako da ne vidim razlog da se ne pojavimo u Mostaru ;)

ado svoje misljenje sam ti vec rakao..

sto se test day-a tice, mislim da nije dobra ideja kombinovati humanitarnu manifestaciju sa test day-om, posto kako i sami znate, na test day-u se ne naplacuje ulaz za gledaoce, a i prijave su minimalne...
na test day-u se tesko moze prikupiti bilo kakva ozbiljnija suma, izuzev da publika daje koliko moze, a i to je neizvjesno...

korist u humanitarne svrhe i korist u vidu poboljsanja image-a SR scene jednom ovakvom humanitarnom manifestacijiom moze se samo postici ozbiljnim pristupom i pravom manifestacijom.. sve ostalo bi bilo, 'eto odrzalo se' , ali nikakvih konkrentnih rezultata..

to je moje misljenje...
pozz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.