Član
Bravo Rimac, bas mu svaka cast. Sjecam se prosle godine kad se u Osijeku tek pojavio, svi se ibretili onim baterijama po gepeku, po zadnjem sjedistu, pod haubom, al bome ove godine odvozi 11.xxx cini mi se.
respekt
respekt
kaseljxxx je napisao(la):A da stvar bude jos bolja momak je iz Livna :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
apostol je napisao(la):kaseljxxx je napisao(la):A da stvar bude jos bolja momak je iz Livna :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
Imamo mi jakih mozgova u BiH, samo nemamo pameti.:icon_sad:
tacno takoDeath_beat je napisao(la):jbt pa kad god se ovo auto spomene odma se pocne pricati kako je ovo nemoguce, autonomija i sl. pa zar stvarno mislite da taj rimac sjedi za kompjuterom i pise cifre neke, da to on vec nije probao, testirao, dokazao sam sebi.. pobogu, sve tesle, ajnstajni, njutni i sl
Upravo tako,obrtni zavisi o broju okretaja,sto ih je vise on je manji i tu nebi bilo nista nevjerovatno da se motor vrti ko u kamiona do 3000 okretaja ali ovoliki obrtni (na motoru ne na tockovima) sa 12 000 okretaja uz "samo" 1000 ks,mislim ja bi volio da je ovo istina jer onda je taj motor nesto nevjerovatno,stvarno sila nad silama ..nOKe je napisao(la):meni ovo zvuci nevjerovatno, pogotovo ovaj obrtni..
no vidjet cemo
A vidjecemo,polako auto je jos ispod plahte nije jos potvrdjena tolika autonomija nekog elektromobila te snage,Sai Baba tvrdi da u rukama iz nicega materijalizira pijesak ali ja nevjerujem.Death_beat je napisao(la):jbt pa kad god se ovo auto spomene odma se pocne pricati kako je ovo nemoguce, autonomija i sl. pa zar stvarno mislite da taj rimac sjedi za kompjuterom i pise cifre neke, da to on vec nije probao, testirao, dokazao sam sebi.. pobogu, sve tesle, ajnstajni, njutni i sl