allroad Super Moderator 24.12.2009 #211 auuu ona petica sto je eness postavio je mrak cini mi se GTI po onim pragovima samo joj sve one plastike u bijelu zveknit i predobra
auuu ona petica sto je eness postavio je mrak cini mi se GTI po onim pragovima samo joj sve one plastike u bijelu zveknit i predobra
nermin suljagic Član 24.12.2009 #216 erol_brcak je napisao(la): chuning Kliknite za proširenje... ma kakav chuning kolega Erole,ova octavia je najbolji Skodilak koji sam vidio....gledao sam ga u par casopisa....Skoda je Bajkaca..... :lol:
erol_brcak je napisao(la): chuning Kliknite za proširenje... ma kakav chuning kolega Erole,ova octavia je najbolji Skodilak koji sam vidio....gledao sam ga u par casopisa....Skoda je Bajkaca..... :lol:
T toon Član 24.12.2009 #217 Porschefan je napisao(la): Vidim da je VW glavni, pa evo ga još malo Kliknite za proširenje...
T toon Član 24.12.2009 #219 erol_brcak je napisao(la): Hahhah,toon-ova upozorenja sve su veca Kliknite za proširenje... sljedece upozorenje ce biti video
erol_brcak je napisao(la): Hahhah,toon-ova upozorenja sve su veca Kliknite za proširenje... sljedece upozorenje ce biti video
D djavolica Član 25.12.2009 #225 OggyBoy je napisao(la): Mala, ti si ocito zaljubljena mnogo u ovaj BMW Kliknite za proširenje... Nisam, samo mi muka od silnog vw sadržaja (a imam najviše slika) da im bar malo pokvarim prosjek pošto svaki dan kad otvorim sve što vidim je jetta ili golf...dajte ljudi pored toliko auta na ovom svijetu... :icon_rolleyes:
OggyBoy je napisao(la): Mala, ti si ocito zaljubljena mnogo u ovaj BMW Kliknite za proširenje... Nisam, samo mi muka od silnog vw sadržaja (a imam najviše slika) da im bar malo pokvarim prosjek pošto svaki dan kad otvorim sve što vidim je jetta ili golf...dajte ljudi pored toliko auta na ovom svijetu... :icon_rolleyes: