djordjep Član 06.09.2010 #1.038 Svaka čas enessse. Ovaj 2door Vento je do jaja.Nisam to još vidio da je neko uradio, Bore 2door sam vidjao al Venta ne.
Svaka čas enessse. Ovaj 2door Vento je do jaja.Nisam to još vidio da je neko uradio, Bore 2door sam vidjao al Venta ne.
Amel SF2 Član 08.09.2010 #1.042 OggyBoy je napisao(la): Vid' Džete i Benge! Kliknite za proširenje... Nisu bas nesto BMW nije dovoljno legao nazad :lol::lol:
OggyBoy je napisao(la): Vid' Džete i Benge! Kliknite za proširenje... Nisu bas nesto BMW nije dovoljno legao nazad :lol::lol:
erol_brcak Član 09.09.2010 #1.044 haha,kako debilno izgleda cojek u ovome majko draga tu je fiat da se mozemo smijat
ivica Član 11.09.2010 #1.049 menjic je napisao(la): Ova zadnja je bas nisko, ali mislim da bi se moglo zavuci ispod ipak Kliknite za proširenje... a vala ima i visokih.... :icon_confused:
menjic je napisao(la): Ova zadnja je bas nisko, ali mislim da bi se moglo zavuci ispod ipak Kliknite za proširenje... a vala ima i visokih.... :icon_confused: