enesss Legend 02.02.2010 #706 davor....frenkie....edin.....premocni @edinko.....sta je ovo neki fluorescent bijeli lak na felgama ili photoshop druze,ima li vise info-a ....izgleda strasno
davor....frenkie....edin.....premocni @edinko.....sta je ovo neki fluorescent bijeli lak na felgama ili photoshop druze,ima li vise info-a ....izgleda strasno
edinko Član 02.02.2010 #707 enesss je napisao(la): davor....frenkie....edin.....premocni @edinko.....sta je ovo neki fluorescent bijeli lak na felgama ili photoshop druze,ima li vise info-a ....izgleda strasno Kliknite za proširenje... da dobroo si pomislio, svijetli u mraku perverzija...
enesss je napisao(la): davor....frenkie....edin.....premocni @edinko.....sta je ovo neki fluorescent bijeli lak na felgama ili photoshop druze,ima li vise info-a ....izgleda strasno Kliknite za proširenje... da dobroo si pomislio, svijetli u mraku perverzija...
enesss Legend 03.02.2010 #710 dobre drift masine djavolice malo bimera...znam da je bio slican,mislim da nije ovaj,,ako je izvinjavam se al je SICK ernade (black_devil),jesu ti poznate ove felge mozda?
dobre drift masine djavolice malo bimera...znam da je bio slican,mislim da nije ovaj,,ako je izvinjavam se al je SICK ernade (black_devil),jesu ti poznate ove felge mozda?
D djavolica Član 03.02.2010 #711 Jest taj al je extra :icon_smile: postavljao toon prethodno izdanje kakav je bio a ja to isto :icon_biggrin:
Jest taj al je extra :icon_smile: postavljao toon prethodno izdanje kakav je bio a ja to isto :icon_biggrin:
Davor_ Član 05.02.2010 #715 Drift vozilica (u poslednje vrijeme sve drazeg mi "ne dovrsenog" looka NISKO I evo jedan za toona,erola i ekipu
Drift vozilica (u poslednje vrijeme sve drazeg mi "ne dovrsenog" looka NISKO I evo jedan za toona,erola i ekipu
Bokili Član 05.02.2010 #717 hjoj djavolice , šta nam radiš ....uff konvertuješ nas na "stranjska" kola
LSD Član 05.02.2010 #719 jao jao....SX-ica..... :icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_sad: djavolica oce da me u grob smjesti.... ovog zadnjeg bjelana sam ja vec postavljeao
jao jao....SX-ica..... :icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_sad: djavolica oce da me u grob smjesti.... ovog zadnjeg bjelana sam ja vec postavljeao