stefan Legend 07.12.2009 #17 evo danas jedna od mene, ima ih jos nizih gdje je karter par milimetara od ceste ali i oni ce doci na red:icon_smile:
evo danas jedna od mene, ima ih jos nizih gdje je karter par milimetara od ceste ali i oni ce doci na red:icon_smile:
enesss Legend 07.12.2009 #20 nisam vidio da si naveo auta od clanova , al decki su postavljali pa ajd i ja da...
A almir_gr Član 07.12.2009 #22 Evo koja od rodjakovog Corrada, i on mora "nakoso" prelaziti lezece hehe [attachment=26838][attachment=26839][attachment=26840]
Evo koja od rodjakovog Corrada, i on mora "nakoso" prelaziti lezece hehe [attachment=26838][attachment=26839][attachment=26840]
stefan Legend 07.12.2009 #24 mirzaa3 je napisao(la): Jedan od mojih idola.. Kliknite za proširenje... ovaj audi je spusten u PS obrati paznju na krov kuce
mirzaa3 je napisao(la): Jedan od mojih idola.. Kliknite za proširenje... ovaj audi je spusten u PS obrati paznju na krov kuce
mirzaa3 Član 07.12.2009 #25 stefan je napisao(la): mirzaa3 je napisao(la): Jedan od mojih idola.. Kliknite za proširenje... ovaj audi je spusten u PS obrati paznju na krov kuce Kliknite za proširenje... Sad jel to greska na slici ili je stvarno ps ja neznam..ako jest onda je audi savrseno spusten..
stefan je napisao(la): mirzaa3 je napisao(la): Jedan od mojih idola.. Kliknite za proširenje... ovaj audi je spusten u PS obrati paznju na krov kuce Kliknite za proširenje... Sad jel to greska na slici ili je stvarno ps ja neznam..ako jest onda je audi savrseno spusten..