Hostesu po Guzici

Hostesu po Guzici

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad je on kao faca, al' de sta ces, bosnjo bez ijednog razreda srednje i sa jedva zavrsenom osnovnom bolje i ne zna.

Član
Stoka neizivljena ! Kako im nije ofirno da ih narod poslije gleda sta rade levati :icon_biggrin:

Btw. Tvrdoglavi drug i ti se trebas upitati sta pises, to sto mozda zivis negdje u zabacenom dijelu i gdje se djevojke pokrivaju, hodaju u trenerkama itd. ne znaci da ukoliko obuce nesto izazovno ODMAH je niskog morala.Brate tako se nosi vecina i ne mozes generalizovati ;) A ova djevojka ovo MORA nositi jer su joj tako dali :D

Član
Nafurano na bezbrojne USA made klipove podjednako inteligentnih klinaca, Sta su oni ovime htjeli meni nije jano a da nekome dodje sutra sestra s posla i isprica da joj se ovako nesto desilo a jos ovo osvane na youtubu i cijeli ti se forum smije sestri i com guzove i velica ove debile a ti.:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Razmislite malo, nije poenta palica u glavu pa vodi je u pecinu!Paznja djevojke se privlaci na drugi nacin!(i mnogo kulturniji);)

a i rinaldo govori ovako jer vjerovatno ima godina i razumije sta je kultura a sta seljakluk!

Član
Davor_ je napisao(la):
Nafurano na bezbrojne USA made klipove podjednako inteligentnih klinaca, Sta su oni ovime htjeli meni nije jano a da nekome dodje sutra sestra s posla i isprica da joj se ovako nesto desilo a jos ovo osvane na youtubu i cijeli ti se forum smije sestri i com guzove i velica ove debile a ti.:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Razmislite malo, nije poenta palica u glavu pa vodi je u pecinu!Paznja djevojke se privlaci na drugi nacin!(i mnogo kulturniji);)

a i rinaldo govori ovako jer vjerovatno ima godina i razumije sta je kultura a sta seljakluk!

potpis ko kuca

AdnaNsa je napisao(la):
Stoka neizivljena ! Kako im nije ofirno da ih narod poslije gleda sta rade levati :icon_biggrin:

Btw. Tvrdoglavi drug i ti se trebas upitati sta pises, to sto mozda zivis negdje u zabacenom dijelu i gdje se djevojke pokrivaju, hodaju u trenerkama itd. ne znaci da ukoliko obuce nesto izazovno ODMAH je niskog morala.Brate tako se nosi vecina i ne mozes generalizovati ;) A ova djevojka ovo MORA nositi jer su joj tako dali :D

moram jbg prozvao si me...a i nije mi bezze nick tvrdoglavi :lol:
ova dvojica kretena,zasluzuju kaznu i ne interesuju me :icon_mad:
a sto se tice djevojke,ne volim djevojke kao sto je ona,koje koriste svoje tijelo da bi zaradile i koje su spustaju na taj nivo...
ona je ovdje na radnom mjestu i da ima obrazovanje,da je rekla,ja hocu hlace,kosuljicu,kravaticu i dobila bi jer bi ona drzala konce,samo sto je danas takvih malo...a neko je spomenuo sestru itd. pa ga ja pitam,kako bi mu bilo da njegova sestra radi ovo,otvara haubu,naginje se i sve to u minjaku,jel to uredu :icon_question:
ja imam svoje misljenje i to je tako,ponavljam iz prvog posta "jesu kreteni,al nije mi je zao" :icon_twisted:

Član
nema šanse da ona može određivat kako će se oblačit, to određuje poslodavac, a ako ona neće radit u tome, ima ko hoće.....možda je cura studentica i tako se financira da može studirat....nemora značit da je zbog toga niskog morala....

HrSupra je napisao(la):
nema šanse da ona može određivat kako će se oblačit, to određuje poslodavac, a ako ona neće radit u tome, ima ko hoće.....možda je cura studentica i tako se financira da može studirat....nemora značit da je zbog toga iskog morala....

u pravu si za oblačenje, to uglavnom dobiju i moraju to obući, a jbg
nije lako ni studenticama, mali džeparac a kafica se mora piti :lol:
glupo je generalizirati stvari, ako radi to onda je ovakva ili onakva,
to nema veze sa istinom, a to što se ovakve stvari dešavaju je samo
blagi odraz kulture ovdašnje omladine,
ne možeš nikoga kriviti što radi kao hostesa da bi koliko toliko popravila primanja, nekog izbora i nemaju, pa se nečim moraju zanimati,a uostalom danas je svaka druga djevojka izazovnije obučena, pa šta bi trebali misliti kad
ih sretnemo na ulici, da su kurve, žene sumnjivog morala ili šta već

Član
Svako ima pravo na svoje mišljenje , svi se mi slažemo da je čin ove dvojice sraman i papanski samo se raspravljamo oko odjevanja i morala djevojke koju od nas niko ne poznaje.Ja lično ne komentarišem o osobi i njenim vrijednostima dok je ne upoznam, a njeno oblačenje ne osuđujem jer sam puno prošao u životu i nagledao se svega tako da tvrdim da je djevojka uniformisana onako kako to poslodavac zahtjeva samo što neki od nas imaju predrasude a malo je ljudi sposobno da stalozeno izrazi misljenje koje se razlikuje od predrasuda njihove drustvene sredine.Vecina ljudi nije u stanju cak ni da oblikuje takvo misljenje . Ako neki nisu u stanju da se nose sa vremenom i mjenjaju idući put kad se porječkate,nemojte braniti svoje stajalište,već najprije pokušajte shvatiti ono drugo.

IGY

Član
dajte ba ljudi, pa ovde se radi o djevojci koja zaradzuje sebi za zivot, ne radi to sto voli, nego sigurno jer mozda nema drugog izbora, radi preko neke agencije gdje je posalju da radi na sajmu a poslodavac koji je unajmi joj da odjecu koju ce obuci
ovako je obucena vjerovatno sto ce malo i ona privuci koju musteriju do auta, pa ce neko i auto pogledati, da je je obukal trenerku, farmerke ili pokrila se svi bi rekli sta ona radi ovde ovako obvucena daj nesto izazovno

Član
slazem se sa igy-em u potpunosti, a ovako nesto moze biti zanimljivo samo "balavcima" u osnovnoj skoli...

Član
Jest smiješno ovako gledati šta naumpade budalama,al da mojoj djevojci to urade faširao bi ih :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.