jasmin_m Član 07.08.2014 #62 Dobar CRX, svaka cast! Imao sam ih ja 3. Bijeli ED9 (sa B16a JDM motorom), crni ED9 i crveni EE8. Jos uvjek mislim da je CRX, cak i standardni ED9 auto koje vlastniku daje najvise "bang for your buck"!
Dobar CRX, svaka cast! Imao sam ih ja 3. Bijeli ED9 (sa B16a JDM motorom), crni ED9 i crveni EE8. Jos uvjek mislim da je CRX, cak i standardni ED9 auto koje vlastniku daje najvise "bang for your buck"!
Maruti Član 18.10.2014 #65 KenCho je napisao(la): Odlična! Uvijek se okrenem za njom u gradu. Respect. Kliknite za proširenje... Hvala puno
KenCho je napisao(la): Odlična! Uvijek se okrenem za njom u gradu. Respect. Kliknite za proširenje... Hvala puno
.nOKe Legend 20.10.2014 #67 Vidjam je stalno.. i felgice su se uklopile extra.. hoce li ostati ove boje ili ?
J Japanac. Član 28.10.2014 #69 Ova tvoja Hondica je vrhhh ,ja mislim da sam te vidzo po carsiji sa hondom ? Ako jest ide masinaaa
Maruti Član 28.10.2014 #70 Evo jedan sneakpeak da proviri koga zanima, uskoro ozbiljni konji i kubikaza pod haubom U pitanju je Masina B18C ...................
Evo jedan sneakpeak da proviri koga zanima, uskoro ozbiljni konji i kubikaza pod haubom U pitanju je Masina B18C ...................
JoksaTurbo Član 28.10.2014 #71 Hajde ne zezaj Neka je sa srećom i da uskoro bude '' Vtec just kicked in yo !!! ''