E ovako,ja sam ti licno imao CRX-a i mogu ti reci da je auto zlo zla!Udobno,povozito,malo trosi (grad 8-9l.,a otvorene 6-6.5l.),a ideeeeeeee,ma nema nikakve mane..
E sad' ako nadjes CRX-a u extra stanju onda se nemas cega brinuti (ali moras bas platiti),ali ako je auto puno drndano,i razvaljivano moj savjet je da ne uzimas,ma koliko bilo primamljivo!
E sad' sto se tice ove..hauba nije njena nema onu grbu,volan nije njen,sicevi nisu njeni i koliko sam ja upucen,a valjda sam dosta
CRX-ice koje nisu VTEC nemaju niti servo,niti klimu,niti el. podizace,a kamoli airbag...
I da...ova ako je 88. onda nebi trebala imati ovakav prednji branik jer je od novije tipe (90-92),a ni stop svijetla.
Kod starije nema crne lajsnice (koja je debela 1.5cm) oko stopki,branik mora imati manje zmigavce i u starije verzije nema tih "usisnika" na braniku ispod zmigavaca i jos nesto...
Je l' se na pozicijama sa valjske strane nalaze 2 sarafa pomocu kojih se zavrce ista ili nema nista!
Ako nema nista onda ti je i to od novije tipe!BTW,iako su pozicije i farovi isti,ne mogu se upasovati novi na stariju i obrnuto,osim ako nije lupana pa se onda upasivalo!
Ali kad' pogledam unutrasnost,onda vidim da je instument tabla od starije tipe,tako da je vjerovatno ovo sve uzimano od novije pa se upasivalo!
I jos nesto..koji je broj motora..D16a8,D16a9 ili D16z5?!
Ako je D16a9 onda ti je auto bez kat. i ima 130ks,a ako su ostala 2 onda ti je auto sa kat. i ima 124ks!
Nadam se da sam ti iole pomogao!