zkuzman je napisao(la):Super, ali auto ti nejako, bolji si po krivinama od njih, moje je misljenje da to moze jos brze da se vozi, fali ti i agresivnosti, sve u svemu vrlo dobro, cestitam.
E to nisam znao, druze, pardon ! Samo, zasto su vas izmjesali, sigurno vas nema dovoljno u istoj klasi ?! Ali, blago tebi i sa srecom, sve najbolje.Sike je napisao(la):zkuzman je napisao(la):Super, ali auto ti nejako, bolji si po krivinama od njih, moje je misljenje da to moze jos brze da se vozi, fali ti i agresivnosti, sve u svemu vrlo dobro, cestitam.
Ma buni te to sto se vozi u divizijama a to znaci da u jednoj trci spoje vise klasa. Npr. ovaj Audi (2.7 biturbo) vozi klasu H15 i ja koji vozim N3 nemam nikakve potrebe da se nesto sa njim guram po stazi jer se odvojeno bodujemo. Ili na onoj kisnoj trci, svi ispred mene osim narandzastog Civica su iz visih klasa.
A narandzasti Civic je iz Hrvatske i ne boduje se za RS i BiH sampionat, koji su meni najbitniji, tako da nisam imao potrebu ni njega nesto da pitiscem. Momak je visegodisnji sampion Hrvatske i vise me zanimalo da idem za njim i gledam kako covijek vozi jer ovo mi je ipak prva sezona. Da je ispred bio neko iz BiH naravno da bih vozio agresivnije ovako sam vise gledao da sacuvam auto kad sam i onako i ovako prvi.
SašaCRX je napisao(la):koji je ovo mjenjac? ide za sve , samo naprijed, ne odustaj
dado...c::: je napisao(la):svaka cast nema sta za pocetak si 10+ i vise samo nastavi tako na sledece sezone se vidimo ako budnes iso i brdo onda cemo ako bog da biti i u istoj klasi
zkuzman je napisao(la):Super, ali auto ti nejako, bolji si po krivinama od njih, moje je misljenje da to moze jos brze da se vozi, fali ti i agresivnosti, sve u svemu vrlo dobro, cestitam.
dado...c::: je napisao(la):ceo sam da spremam yuga sa fiatovim motorom 1.6 i skoljkom objacanom kao u propisima sto zahtijevaju ja cu da vozim brdo a djevojka mi poligon pacemo da vidimo kako ce biti i ici. al za brdo netreba ti puno para da vozis vise para zahtjeva kruzne trke
NeleX je napisao(la):pregledao sam ti ove klipove ide to fino pravo.. Sad da li te zeza mijenjac ili krivina nebitno prva sezona odlicno idemo dalje. Honda je extra. Sretno dalje