Član
Onda sam ja star već 20 od 32 moguće godine, jer nikad nisam volio spojlere i takav izgled auta
Onda sam ja star već 20 od 32 moguće godine, jer nikad nisam volio spojlere i takav izgled auta
Sve 100% tačno iako nema veze sa raspravomfocus rs ce imai awd, međutim nije uobicajni vec ce imati i drift mode gdje ce se moci skoro pa koristiti i kao auto s zadnjim pogonom. Mislim da je ford krenuo u neviđenu ofanzivu autici su im sve bolji i bolji , fiesta st je mozda i najbolji hot hatch
Vrhunski komentar nema šta.Hooooonnnnnndaaaaaaaaa
nadam se da ce ovaj moci ici i po krivinama tj da ce mu dodjeliti sposobnost motanja i skretanja ...Ne znam za rs3 golf r al nisu oni meni hot hatch jer po mojoj drfiniciji hot hatc treba iskljucivo imati samo pogon na prednje tockove! Sacekajte ljudi jos par mjeseci ode ubojica svih focus rs tako da me ovaj test ne zanima
nadam se da ce ovaj moci ici i po krivinama tj da ce mu dodjeliti sposobnost motanja i skretanja ...
A koji focus rs je to bio konkurentan type r-u/megane-u po krivinama ?A koji to nije mogao ici po krivinama?