Honda Civic Type R Stize Sledece Godine

Honda Civic Type R Stize Sledece Godine

img4028an.jpg

Ima ona pjesma " Žao mi je prošlih dana" :icon_cry:

Type-R modele do 2005. treba staviti pod zaštitu UNESCO-a a ovo novo su usisavači za prašinu koje Renault RS ili Ford ST/RS jedu za doručak.

Upravo zbog promjene koncepcije motora i prilagođavanja debilnim normama ne bi se više trebala Type R, nego Type Emision CO and fuel saving :icon_mad:

OggyBoy je napisao(la):
tvrdoglavi je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
nije nesto ni sa izgledom ni sa KS

Reče čovjek koji vozi zvjer od 500KS.

ne mozes sam shvatit,hajd dobro objasnit cu ti...pogledaj malo konkurenciju ove honde ;)

Da ne pojašnjavaš, pročitaj moj prvi post, pošto ne čitaš ništa.

citam ja dovoljno da znam koliki si ti "kontras" i jedva cekas da nekog ispravis,ovdje ocigledno imamo ako ne ista,onda priblizna misljenja,ali ti moras nekog citirat u svakoj temi ;) :icon_exclaim:

Član
OggyBoy je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
nije nesto ni sa izgledom ni sa KS

ne mozes sam shvatit,hajd dobro objasnit cu ti...pogledaj malo konkurenciju ove honde ;)

citam ja dovoljno da znam koliki si ti "kontras" i jedva cekas da nekog ispravis,ovdje ocigledno imamo ako ne ista,onda priblizna misljenja,ali ti moras nekog citirat u svakoj temi ;) :icon_exclaim:

Pa kako da te ne citiram kad se mene u'vatiš od svih drugih?
Dobro znam šta sam napisao i šta mislim, stojim iza toga, a ti meni samo nađi razlog zašto si napisao to da nije nešto ni sa izgledom, a ni sa KS?
Ja vjerujem da ovih njegovih 210KS ne bi lako uspio razlikovati sa, lupam, Opelovih 280KS.

Član
OggyBoy je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):

Pa kako da te ne citiram kad se mene u'vatiš od svih drugih?
Dobro znam šta sam napisao i šta mislim, stojim iza toga, a ti meni samo nađi razlog zašto si napisao to da nije nešto ni sa izgledom, a ni sa KS?
Ja vjerujem da ovih njegovih 210KS ne bi lako uspio razlikovati sa, lupam, Opelovih 280KS.
Ha brojke ne lazu a 6,5 sec do stotke i 240 kmh je jos uvjek impresivno, cak i previse za nas vecinu kad bi sjeli za volan takve jurilice.