Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo drugari danas se radilo pun gas,sam sam digao prednji trap i montirao ga na sasiju,ofarbano deklo i glavni kocioni cilindar,prednja kociona kljesta,montirao farove uh nzm ni ja vise citav dan sam sarafao...
To Memarooo, samo nek' se radi !
Super ti ide, jedva čekam da se to sklopi sve, pa da vidim finalno izdanje motornog prostora kad sve dođe na svoje mjesto !
Da da zuti zmigavci su perverzija to mi je bas trebalo i ovo sto sam sa farovima uradio sto sam ofarbao dio sjenila u crno,isto bas dobro izgleda,a evo i slika usisne grane i kad sam sklopio zamajac sinter i korpu i stavio rail i to ...
Hvala vam ljudi puno,jbg trudim se da to ispane kako treba,juce sam aktivirao kolegu u HR da mi nadje stage2 bregastu,stelujucu remenicu i opruge ventila ima nekih pozitivnih odgovora ali otom potom nabavio sam TB od VTI-a to cu da montiram on je siri od ovog d16z6...
Za koji dan ubacujem motor cekam samo da mi se mjenjac zavrsi mjenjam sinhrone 2 i 3 malo su turpijali..uglavnom trebalo bi za 2,3 dana biti gotovo i onda ga ubacujem napokooon