ArminM je napisao(la):premocno je ovo ispalo,svaka cast,diode su cudo
SašaCRX je napisao(la):ArminM je napisao(la):premocno je ovo ispalo,svaka cast,diode su cudo
jeste, ali su diode one na traci, pa se sjeku, bas je jebeno za uradit, a i sjenka se skida, koja ne da svjestlosti da prodje, i tako milion stvari, a i osvjetljenje tastera klime je ispalo jednako mocno, pa cak i pepeljara :icon_smile:
tek ce da bude bombona :lol: ne dam je ni za brdo karamela
ArminM je napisao(la):SašaCRX je napisao(la):ArminM je napisao(la):premocno je ovo ispalo,svaka cast,diode su cudo
jeste, ali su diode one na traci, pa se sjeku, bas je jebeno za uradit, a i sjenka se skida, koja ne da svjestlosti da prodje, i tako milion stvari, a i osvjetljenje tastera klime je ispalo jednako mocno, pa cak i pepeljara :icon_smile:
sve je extra odradjeno,divim se svegami,za diode treba imati puno strpljenja i zivaca,ja bi poslije trece sve pobacao:lol:
zovite_sivac je napisao(la):tek ce da bude bombona :lol: ne dam je ni za brdo karamela
druze, jes' mislio ti to prodat u skorije vrijeme ? :lol::lol::lol:
@Sivac: necu, sto pitas, da ne bi kupovao? :lol:
zovite_sivac je napisao(la):@Sivac: necu, sto pitas, da ne bi kupovao? :lol:
Ma jok, ja sam ti vise za hatch-a, malo auto za malog covjeka. :lol:
Interesovalo me sta's odgovorit ! :lol:
Sta rece i osta' ziv !!!SašaCRX je napisao(la):zovite_sivac je napisao(la):@Sivac: necu, sto pitas, da ne bi kupovao? :lol:
Ma jok, ja sam ti vise za hatch-a, malo auto za malog covjeka. :lol:
Interesovalo me sta's odgovorit ! :lol:
kad bude spor kao tvoj, prodacu ga :lol: :lol:
SašaCRX je napisao(la):slab si vozac hahahahahhahahahahaha
dellas je napisao(la):Jedno je sigurno svi hondisti su veliki SPAMERI :lol:
trizex je napisao(la):e da znas u kolikom sam poslu bio zadnjih dana ne bi mi zamjerio bacicu koju sliku kad mognem
OggyBoy je napisao(la):trizex je napisao(la):e da znas u kolikom sam poslu bio zadnjih dana ne bi mi zamjerio bacicu koju sliku kad mognem
Laže pas, napija se po Doboju, jurca nekim Italijanima od auta po gradu, uši probija.
Informacije provjerene.