ArminM je napisao(la):premocno je ovo ispalo,svaka cast,diode su cudo![]()
SašaCRX je napisao(la):ArminM je napisao(la):premocno je ovo ispalo,svaka cast,diode su cudo![]()
jeste, ali su diode one na traci, pa se sjeku, bas je jebeno za uradit, a i sjenka se skida, koja ne da svjestlosti da prodje, i tako milion stvari, a i osvjetljenje tastera klime je ispalo jednako mocno, pa cak i pepeljara :icon_smile:
tek ce da bude bombona :lol: ne dam je ni za brdo karamela![]()
ArminM je napisao(la):SašaCRX je napisao(la):ArminM je napisao(la):premocno je ovo ispalo,svaka cast,diode su cudo![]()
jeste, ali su diode one na traci, pa se sjeku, bas je jebeno za uradit, a i sjenka se skida, koja ne da svjestlosti da prodje, i tako milion stvari, a i osvjetljenje tastera klime je ispalo jednako mocno, pa cak i pepeljara :icon_smile:
sve je extra odradjeno,divim se svegami,za diode treba imati puno strpljenja i zivaca,ja bi poslije trece sve pobacao:lol:
zovite_sivac je napisao(la):tek ce da bude bombona :lol: ne dam je ni za brdo karamela![]()
druze, jes' mislio ti to prodat u skorije vrijeme ? :lol::lol::lol:
@Sivac: necu, sto pitas, da ne bi kupovao? :lol:![]()
zovite_sivac je napisao(la):@Sivac: necu, sto pitas, da ne bi kupovao? :lol:![]()
Ma jok, ja sam ti vise za hatch-a, malo auto za malog covjeka. :lol:
Interesovalo me sta's odgovorit ! :lol:
Sta rece i osta' ziv !!!SašaCRX je napisao(la):zovite_sivac je napisao(la):@Sivac: necu, sto pitas, da ne bi kupovao? :lol:![]()
Ma jok, ja sam ti vise za hatch-a, malo auto za malog covjeka. :lol:
Interesovalo me sta's odgovorit ! :lol:
kad bude spor kao tvoj, prodacu ga :lol: :lol:
SašaCRX je napisao(la):slab si vozachahahahahhahahahahaha
dellas je napisao(la):Jedno je sigurno svi hondisti su veliki SPAMERI :lol:
trizex je napisao(la):e da znas u kolikom sam poslu bio zadnjih dana ne bi mi zamjeriobacicu koju sliku kad mognem
![]()
OggyBoy je napisao(la):trizex je napisao(la):e da znas u kolikom sam poslu bio zadnjih dana ne bi mi zamjeriobacicu koju sliku kad mognem
![]()
Laže pas, napija se po Doboju, jurca nekim Italijanima od auta po gradu, uši probija.
Informacije provjerene.![]()