Honda civic 7-me generacije

Honda civic 7-me generacije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Postovani,
vec odavno citam Vas forum,doduse neregistrovan...malo Vam je komplikovana ova registracija ali sta da se radi...iz Beograda sam, iz Srbije...vec odavno jurim da kupim polovno vozilo,ali ne mogu da se odlucim...vidim da imate dosta ljudi koji se bas dobro razumeju,pa bih Vas molio za pomoc...veliki pozdrav

Član
Otvorio bih novu temu,ili se nadovezao na vec postojecu,ali ne znam kako...ako treba jos nesto da napisem Vi recite

Nisam znao da je to obavezno...Zovem se Nenad,1980godiste

Hvala na dobrodoslici,i ja Vama zelim sve najbolje...ako smem da pisem,poceo bih odmah

Administrator
Zavisi sta ti treba. Ako hoces neki savjet, imas podforum savjeti i otvoris tu novu temu sa odgovarajućim naslovom i to je to. Ako je neki kvar, imas podforum kvarovi i tu otvoris novu temu i slicno. Uglavnom sta ti treba tacno, pitaj pa cemo ti odgovoriti :)

EE9

Član
Sector je napisao(la):
Ne znam kako dalje ide,ali neka moderatori prebace gde treba...interesuje me honda civic 7-me generacije restilizovana sa 3-ja vrata...u Srbiji ih i nema ne znam koliko...u pitanju je motor 1.4 90hp...godiste 2004-2005-to...
Da li se isplati kupovina tog vozila...ima li neke karakteristicne nedostatke...ugradio bih tng uredjaj pa me interesuje kako ga podnosi...koja je cena velikog servisa(kaisevi,spaneri,vodena pumpa i sve sto ide)sa originalnim i zamenskim delovima ako takvi postoje...takodje me interesuju i trapovi...kakvo je prednje i zadnje vesanje kod tog vozila i ima li nekih nepredvidjenih i skupih kvarova...inace auto mi se mnogo svidja....mnogi me savetuju da je bolja varijanta kupovine opel astra g ili h sa motorom 1.6 twinport,pa mi Vi dajte svoje misljenje...unapred zahvalan

Dobrodošao...samo mi nije jasno da pored ovoga: http://www.hondaclub.rs/forum/index.php? tražiš odgovore ovdje na "BHTuning-u"?! :D
Mislim da bi objektivno u samom BG, gdje već imaš HONDA zastupnika i sam servis, (kao i već spomenuti forum) puno više mogao saznati
...sve ono što te zanima...zar ne? ;-)

Član
U pravu ste...Nego tamo sam i video lika sa hondom,bosanske table...palo mi na pamet da je u federaciji zastupljenija honda,a i ovo tuning u nazivu foruma deluje mocno...hvala Vam u svakom slucaju i ne zamerite...bolje Vas nasao da ste zivi i zdravi...:cool:

Član
Ne znam da igdje u Federaciji ima predstavnik Honde, mozda za motore ali za automobil sumnjam.

generalno civic se pokazao kao odlicno auto kroz generacije a to za plin neka ti neko strucan odgovori

EE9

Član
Sector je napisao(la):
U pravu ste...Nego tamo sam i video lika sa hondom,bosanske table...palo mi na pamet da je u federaciji zastupljenija honda,a i ovo tuning u nazivu foruma deluje mocno...hvala Vam u svakom slucaju i ne zamerite...bolje Vas nasao da ste zivi i zdravi...:cool:
Čuj??? Da nisu iste table kao kod mene? :D
Zastupnik za HONDA automobile u BiH, nažalost ne postoji a vrlo mali broj nas što ih vozimo smo posebni slučajevi i jedva nekako preživljavamo! :icon_biggrin:

Član
EE9 je napisao(la):
Sector je napisao(la):
Čuj??? Da nisu iste table kao kod mene? :D
Zastupnik za HONDA automobile u BiH, nažalost ne postoji a vrlo mali broj nas što ih vozimo smo posebni slučajevi i jedva nekako preživljavamo! :icon_biggrin:

Da te malo obradujem, mahalska obavjestajna sluzba kaze da onaj objekat sto se trenutno gradi sa desne strane prije OMV pumpe u Barama treba da bude novi Renault Bunjo salon a stari salon ce da postane Honda salon.
Navodno je Bunjo pogodio da uzme zastupnistvo za Hondu...
Eto ! Ako lazu moji izvori onda lazem i ja ;)

EE9

Član
esso_sa je napisao(la):
Da te malo obradujem, mahalska obavjestajna sluzba kaze da onaj objekat sto se trenutno gradi sa desne strane prije OMV pumpe u Barama treba da bude novi Renault Bunjo salon a stari salon ce da postane Honda salon.
Navodno je Bunjo pogodio da uzme zastupnistvo za Hondu...
Eto ! Ako lazu moji izvori onda lazem i ja ;)

E, jesi me obradovao...sreća pa mi auto "ne pali na karticu"! :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.