Hocu mustuluk pao facebook ?????

Hocu mustuluk pao facebook ?????

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se svegami obradovao bio logovan i izasao i pojavi mi se da je sifra pogresna pa opet da stranica nije ocitana :cool::cool::cool: i pokusam opet reko daj boze da ne udje i logova se :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry: :icon_mad:

znate sta logujte se i u novom prozoru ukucate na google how to delete your facebook account i tamo pise permanetly :cool: i ne ulazite 14 dana i nema vas vise ja sam tako 2 mjeseca bio bez fejsbuka, sad imam opet ali totalno drucaiji pogled imam na to :icon_mad: ovakav :icon_smile:

Član
bez uvrede ikome, ali smijesni ste vise s tim opsjedanjem o facebooku, kako je zlo, ne valja, a svi opet imate profil....ko nece da ga ima, JEDNOSTAVNO GA NEMA! Ne prica o tome, ne brise se 10 puta itd....

ja ga jednom obrisao i kontam opet i sigurno ga vise necu pravit

nije toliko zlo koliko je postao glup u posljednje pola godine i kako su neki izgubili normalnu svijest sa pocetka je stvarno bio i koristan i zanimljiv ali ovo sad je preslo sva ocekivanja sva sreca nemam puno osoba u raji pa ni ne znam kakvih pacijenata ima :D

@ Trizex

Predlažem ti ovo. Ja se ne bih htio mješati u "fejsbuk" na bilo koji način :D :icon_smile:

Katanac.jpg

Član
trizex je napisao(la):
bez uvrede ikome, ali smijesni ste vise s tim opsjedanjem o facebooku, kako je zlo, ne valja, a svi opet imate profil....ko nece da ga ima, JEDNOSTAVNO GA NEMA! Ne prica o tome, ne brise se 10 puta itd....

:cool: moj kralj :lol:

ko me ima medju prijateljima zna kako ga stvarno malo koristim,nemam niti jedne slike na profilu,a koristim ga samo u slucaju da nemam neciji broj telefona ili sam sprijecen da stupim u kontakt sa tom osobom...Veliki sam prijatelj FB-a jer je to meni preraslo u psihicko oboljenje osoba koje imaju komplekse u drustvu,ili osoba koje nisu sposobne odrzavati prijateljstvo preko "kafe"... :icon_confused:

Naravno,postoji tu i dobra strana ove mreze koju koriste ljudi koji su udaljeni ili su na neki nacin sprijeceni da se vide...
:icon_exclaim:

GolFanatiCars je napisao(la):
ja se svegami obradovao bio logovan i izasao i pojavi mi se da je sifra pogresna pa opet da stranica nije ocitana :cool::cool::cool: i pokusam opet reko daj boze da ne udje i logova se :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry: :icon_mad:

znate sta logujte se i u novom prozoru ukucate na google how to delete your facebook account i tamo pise permanetly :cool: i ne ulazite 14 dana i nema vas vise ja sam tako 2 mjeseca bio bez fejsbuka, sad imam opet ali totalno drucaiji pogled imam na to :icon_mad: ovakav :icon_smile:

:lol::lol::lol:

E svasta :lol:

IGY

Član
fakat ste ocajni bez off topica i trazite svaki moguci nacin da neku temu otvorite
aj zdrao

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.