Hocu mustuluk pao facebook ?????

Hocu mustuluk pao facebook ?????

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jel ovo napokon srusen facebook,ne mogu se logovati vec nekih 10-ak min,kao trazena stranica ne postoji,cuo sam se sa par osoba isto tako kazu da nece??? Jel isto i kod vas ili???

RE: Pao facebook ?????

Iz tvoji usta u Bozije usi sto bi rekli pun mi ga jedan hepek preko glave da oni nisu ga napali vec sto je najavljeno prije 2 ili 3 dana :icon_rolleyes::icon_rolleyes:

Član

Evo ja čatam od jutros, neznam šta je sa vama
:lol::lol::lol::lol::lol:

Eto ti belaja, nemogu se log out

Hakeri Anonymous najavili: Facebook rušimo 5. studenog
Nakon najave napada na YouTubeu, na Twitteru je objavljena poruka u kojoj stoji kako iza svega stoji dio hakera, no da to ne znači da se cijela skupina slaže s tim

http://www.youtube.com/watch?v=SWQTS8zqYXU&feature=player_embedded

Član

mislis otpo trap na facebook-u :D , i ja se nemogu logovat :icon_question:

Joj da mi je i to vidjeti, pa gdje će završiti ta slina milijunska poznanstva ako nestane fejsa :D

Član

Evo ga, puko trap i kod mene, uspio se odjaviti i sad ću se ku*ac ikada više prijaviti
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

A vala mi je i drago ;)

Član

Nema sanse,sve mi radi osim facebooka...evo kako to izgleda kod mene :icon_question:

screenshot001ov.png

Član

Kod mene na Mozilli nece, pojavljuje se isto kao kod tebe struja, ali na exploreru hoce...

Član

nemogu se logovat ni ja , od jutros me chat nesto zezao nece sve da salje sto pisem , a evo sad logaut se i nemogu ponovo da udjem , i bolje ovako veceras slafenzi u 11 :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.