Trozic je napisao(la):odlične slike,na prvoj slici se vidi neki momak na sredini auta
a tebi nikad oprostiti necu ona dva bljeska direktno u oci jos uvijek mi sve sareno pred ocimaIceman je napisao(la):Evo da se i ja javim, slikanje je trajalo neka tri i pol sata ispucano je vishe od 500 slika cini mi se momci ne da su profesionalci nego nesto vishe stvarno svaka cast, sve mi je bilo jasno onog trenutka kad ste poceli da vadite opremu iz auta, nikad kraja hehehe.
Slike sa vatrom, do j...!!!
IGY je napisao(la):a tebi nikad oprostiti necu ona dva bljeska direktno u oci jos uvijek mi sve sareno pred ocimaIceman je napisao(la):Evo da se i ja javim, slikanje je trajalo neka tri i pol sata ispucano je vishe od 500 slika cini mi se momci ne da su profesionalci nego nesto vishe stvarno svaka cast, sve mi je bilo jasno onog trenutka kad ste poceli da vadite opremu iz auta, nikad kraja hehehe.
Slike sa vatrom, do j...!!!
Schumi je napisao(la):A ne rece nam,ko ti je rekao za ovaj forum
.shock je napisao(la):ee momci, hvala... bice jos iduce sedmice kad zavrsimo ovo zbog cega sam se i javio na ovaj forum... auto-put... ufff
.shock je napisao(la):bice guzva, 3 auta su dogovorena... mada bi volio sto vise toga... imam jos dosta ideja, svakako ce se napraviti dosta vidova saradnje....