Iceman je napisao(la):Jeste nesreca sa cengic vile ugl VELIKO HVALA momcima iz AMK Carbon(Anais, Alden,Bekir i njegova zena), hvala Veki i ekipi iz ASA-e.
Skupljeno je dovoljno krvi i operacija ce se obaviti ujutro u 8 i 20.
Njegova sestra me zamolila da vam prenesem ovu poruku:
" Vasa krv ce sutra biti u mom bratu i spasit ce mu zivot tako da ste od sada i vi moja braca... Od srca vam hvala..."
IGY je napisao(la):super drago mi je da se skupilo krvi, moja je takodze ta koja moze pomoci, ali imam povisen secer tako da mu opet ne bi odgovarala
zelim mu brz oporavak, i kad se moze otici u posjetu, mislim kad ces ici Madzide da odemo skupa
Iceman je napisao(la):IGY je napisao(la):super drago mi je da se skupilo krvi, moja je takodze ta koja moze pomoci, ali imam povisen secer tako da mu opet ne bi odgovarala
zelim mu brz oporavak, i kad se moze otici u posjetu, mislim kad ces ici Madzide da odemo skupa
Ja sam svaki dan gore a od posjeta nema nista prije slijedece sedmice dok prodju operacije
Iceman je napisao(la):Jeste nesreca sa cengic vile ugl VELIKO HVALA momcima iz AMK Carbon(Anais, Alden,Bekir i njegova zena), hvala Veki i ekipi iz ASA-e.
" Vasa krv ce sutra biti u mom bratu i spasit ce mu zivot tako da ste od sada i vi moja braca... Od srca vam hvala..."