Hitno mi treba mehanicar u sarajevu

Hitno mi treba mehanicar u sarajevu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Treba mi dobar mehanicar na podrucju sarajeva za skoda vozila asu ne predlazite preskupo znaci auto je otislo u ku.ac nmz upalit ne pali mu se lampica od grijaca motor radi ko da je 6.2benzin a ne 1.9D mora se palit sa start sprayom molim bez spama :spam:

Član
RE: Hitno mi treba mehanicar

ne start spray.ne znam za mehanicara al nemoj mu to radit.to ubija motor.moj najbolji prijedlog.bacaj to iz kuce

Član

cedic je napisao(la):
ne start spray.ne znam za mehanicara al nemoj mu to radit.to ubija motor.moj najbolji prijedlog.bacaj to iz kuce

znam i ja da nevalja al moram ga tako upalit da ga odvucem bar kod majstora nema druge sta cu

sory za off,ali prvi put cujem za taj sprej :icon_rolleyes:
mozel mi neko objasnit,koliko je para,gdje se sprica i kod kojeg kvara :icon_question:
unaprijed hvala ;)

Član

izvini za off.taj sprej ima svugdje kupit i nije skup al je to smrt za motor.s tim ga ubijas

Član

tvrdoglavi je napisao(la):
sory za off,ali prvi put cujem za taj sprej :icon_rolleyes:
mozel mi neko objasnit,koliko je para,gdje se sprica i kod kojeg kvara :icon_question:
unaprijed hvala ;)

sprej je oko 5 6 km i ev strelica tacno gdje se sprica inace on se koristi kad nmz upalit zbog slabog aku ili zbog grijaca

Član
autoagent u blazuju ako hoce ovlasteni servis. a ako hoces majstora sa strane ja ti mogu prporuciti svog majstora koji meni radi auto i ja sam prezadovoljan. ako ti odgovara javi mi se na PM da ti poblize objasnim kako ces ga naci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.