HITNO drama...:)

HITNO drama...:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Koliko realno vrijedi naslonjac za ruku Golf 5 polovan? Ja nasao jedan onako prljav pofino,i to totalno rastavljen i bez zadnje pepeljare one sto dodje integrisana u njemu ili drzac za case zavisi kako koji model,i lik mi ga cijeni 150 KM???

Znaci i kad ga sastavim moram uzeti pepeljaru koja je opet investicija,plus sto je prljav,plus sto je totalno rastavljen pa valja to sastaviti,a kad ga sastavim,ne znam hoce li se sta klimati,lupkati itd...

Dajte misljenja i savjete Tita vam...:icon_question::icon_question:

Član
Hvala vam u svakom slucaju na savjetima...sad mi je barem savjest cista sto to nisam uzeo,mislim niti cu uzeti...:))

Ja mu davao 130 pa 140 on nece ,zapeo na 150 ko sivonja...kontam u sebi eh ne dam ti vala ni 150 za naslonjac u takvom stanju pa makar ga nikad ne uzeo...:)

Član
nemoj za to dati ni 100 maraka,jer ti dijelovi koji i fale orginalni su 100 maraka sigurno...a i mozda se ne mogu uzeti posebno nego samo kompletno,ili na otpadu da trazis.bolje daj 200 maraka za komplet polovno nego 150 za to sto fali metar stvari

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
nemoj za to dati ni 100 maraka,jer ti dijelovi koji i fale orginalni su 100 maraka sigurno...a i mozda se ne mogu uzeti posebno nego samo kompletno,ili na otpadu da trazis.bolje daj 200 maraka za komplet polovno nego 150 za to sto fali metar stvari
Upravo tako druze moj...96 maraka pepeljara u servisu...

Bolje dati 200 za polovan ali da je kompletan nego da ga sastavljam i pitanje je da li cu ga sastaviti da valja;)

Član
neko te htio lopatom uzet... :D:D

Raspitaj se koliko je u ASA, odma ces znat koliko je otprilike polovan u dobrom stanju. Mada nebi trebao vise od 100 KM da bude;)

Član
ja mislim da vrijedi drug te pare jer znam da mi je rodjak za cvrku platio 250KM polovan..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.