Hitan slucaj...

Hitan slucaj...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Naime drug mi ima auto Daewoo Matiz i kljucevi su mu ostali u autu a zakljucao ga ono spustio je onaj pipak i atvorio pa ono ne lupa mu se staklo da li ko zna kako da ga otvori,nema alarma i centralne ono sve rucno..:icon_question:

Imal' vam u blizini neki sa autodijagnostikom koji se spaja bezicno na auto? Bio sam kod majstora jednog ovdje, covjek ima bruku dobru dijagnostiku, spaja se preko laptopa bez ikakvih kablova, i pokazivao mi sta moze, tako da je uspijevao otkljucavati i zakljucavati auto bez kljuca hehe!! Naravno ukoliko to auto ima centralno i daljinsko zakljucavanje i mogucnost spajanja na dijagnostiku, mogao bi tako otkljucat, bolje platit 20-30 maraka neg' razbijat staklo ili obijat bravu!!

Član
brate enma ni blizu auto ostalo u garazi ono zeznuto i bilo sta uraditi ono da je da nekako otvorimo pokusavali smo pomjerit keder pa uzet nesto tanko i otvorit al nismo siguni da li to moze da li ko zna....

Član
probaj odvojit vrata malo u gornjem cosku da mozes provuci zicu da zakacis pipak, trebalo bi da moze;)

Član
najlakse vam je razmaknuti vrata kod krova, nekom polugom ili nesto sl., samo pola cm-cm, i ubacite onda kroz tu rupu sajlu kojom podignete spusteni pipak za otkljucavanje......ima igre i pogadjanja, ali je najbezbolnija diy varijanta....

Član
nemojte lupati staklo, mozel se kako skinuti??? sa kedera ili odlijepiti ako je lijepljeno??

Član
nemam pojma sta da radimo a joooj majko kad krene sve naopako ,da li je lakse otvorit gepek kako? stakla se podizu elektronski tako da je jeb... spustiti a pipak je ono bas oblo tesko da se moze uhvatit...

Član
hm.. a gdje ide modul od stakala na struju? da dodes do modula pa ga direktno nekako spojis i otvoris stakla.. ako je pod haubom dobro je, moze se hauba otvoriti,trebalo bi da se moze kroz masku otvoriti gauba...??????? ovo sam lupio mozda nema veze nis cim:icon_eek::icon_exclaim:

Član
na dosta auta ispod znaka firme kad se skine rukom se otvori-prstom povuces sajlu i otovreno, na svakom vw to moze a i na ostalim

Druze uzmi list od rucne testere za drvo onaj sa velikim zubima, zavuci izmedju stakla i vanjskog kedera, skroz u cosak do ruba i povuci prema gore tako par puta dok ne zakacis unutarnju sipku sto zakljucava vrata iznutra. Sigurno ces uspjeti

Član
nesto ovako slim jim :) http://www.youtube.com/watch?v=sDcqkj1n Cek ustvari http://video.google.com/videosearch?hl=bs&q=Locked+Vehicle+Slim+jim&um=1&ie=UTF-8&ei=Y5L-Sp_fEpSqnAOEvrn7Cw&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CBcQqwQwAw#

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.