Haris Silajdžić imao saobraćajnu nesreću!

Haris Silajdžić imao saobraćajnu nesreću!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Oni nikad nisu krivi j*** im zao mi je covjeka on ce sve pokusat,uvjeren sam da nije kriv.

Kamo srece da su izginili pa da nam mozda bude bolje.

Divljaju ko muhe bez glave po putu kao da je sve njihovo i sta god da naprave oni nisu krivi.

stoka mogu samo to reci imao sam priliku viditi nesto bas bizarno u BL ima onaj kao auto put od BL do laktasa i sad imaju 4 trake... 2 desne i 2 leve dosao je bio neko iz srbije kostunica ko li je jeem li ga i 10 auta pratnje je islo 1 od auta pratnje je usao skroz u suprotnu traku i tako vozio pod rotacijom brzinom preko 150 i da neko naidje sa kamionom nepazljiv ode sve u pm

Član
sorry za OT
ovde kod mene jednom neka strana policija preticala i kako su se ubacivali ženi na autu razbili retorovizor i očešali je i samo produžili nisu htjeli stati a naša im policija nesmije ništa tako i ti iz pratnje...

Početnik
Ma kupit pistolj pa bit glavni,mamu im mislim da bi pucao za njima da me ocesu zakon vrijedi samo za nas, idioti se mogu glupirat kako hoce po putu kao da je sve njihovo.

Jojjjj sto ne vozim nekog Fapa pa da im se ja sklonem malo s puta pravo bi nanisanio onaj znak Audia ili Vw,zavisi sta bi bilo na celu

A doduse kod nas je saobracajna kultura na nuli sta je i ocekivat od takvih kretena za volanima.Te rotacije pale i kad je potrebno i kad nije,vozac izadje na kafu upali rotaciona svijetla da se kurci,a policiju boli k**** .

Samo se sklanjam hitnoj vise nikom a mamicu im seljacku.

Član
ja se vala ne sklanjam nikome boli me qrac jednom ad nisam poginO i to frajer sam se vozi u audiju 1r novom i raotacija ja kontam pratnja a on se samo qrci.JEdnom se nisam htjeo sklonit i zaustavi me zadnje auto u koloni i kao kazna ja kazem nisam cuo jer mi radi muzika a nisam vidio jer mi zadnja sajba zatamljena i na kraju bla bla bla i ajd cao

Član
nek se lijepo skontaju politicari i manje jebu sekretarice i na vreme krenu pa ce sve biti ok

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.