Haris Silajdžić imao saobraćajnu nesreću!

Haris Silajdžić imao saobraćajnu nesreću!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Lančani sudar u kome su učestvovala četiri vozila desio se u naselju Gradina kod Olova, saznaje "Dnevni avaz"...

Prema informacijama do koji je došao "Dnevni avaz", danas u poslijepodnevnim satima, u mjestu Gradina kod Olova došlo je do lančanog sudara u kome su učestvovala četiri putnička vozila. Tom prilikom udareno je vozilo državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) koje je pratilo predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Harisa Silajdžića.

Vozač u putničkom vozilu marke "škoda", kako saznajemo, izgubio je kontrolu usljed neprilagođene vožnje na klizavom kolovozu i udario u policijsko vozilo koje se kretalo na čelu kolone. Predsjedavajući Silajdžić bio je u jednom od službenih vozila koja su su se kretala iza.

U lančanom sudaru koji je potom uslijedio, predsjedavajući Predsjedništva BiH nije zadobio povrede.

U nesreći, prema saznanjima "Dnevnog avaza" niko od ostalih učesnika također nije povrijeđen.

Saobraćaj na ovoj dionici između Sarajeva i Tuzle bio je obustavljen nekoliko sati.

udes-silajdzic-2.jpg

Član
a garant kako to oni samo znaju obilaze vozila kao da su sami na cesti...ukljuce rotacije i misle da je to sve....u jednu ruku mogu reci slobodno da nekad i divljaju cestom.....jer bez obzira na rotacije i pratnju nekad jednostavno nisi u mogucnosti da se sklonis odmah...ali eto dobro je da nije nikom nista bilo....

Član
A ovih iz sipe mi je pun klinac, onaj što je ubio ženu i dijete sa golfom 001 oznaka i dan danas je na slobodi a auto ispred predjsedništva...

Član
E kud vala nije poginuo,dosta mi ih je vise,kao da su iznad svih,rotacije i govore''crni punto makni se'',malo vam mame,sad kada bi se zaratilo prvo bih upao u predsjednistvo i njih sve pobio nebitno vjera i to,od sekretara do troglavih konjeva!!!!:icon_evil:

Član
E mamicu im, kako jurcaju po cesti 130-140 koa gori negdje, dabogda izginuli svi i iz SIPE ovi majmuni i ovi iz vlade...a predjsednistvu dao bi kineske kopije da se dobro zguzvaju, da im drzav ai lijes ne mora placat, nego samo zaprpaj...

a sve to stoji ima debila za volanom ali ima i ovako svaki dan jeste razmisljali da i oni samo rade svoj posao i da voze opet nekog nadredjenog, koji da krene na vrijeme mozda bi i stigao polako

Član
Svejedno brate, sta je bitnije, da taj glavonja zakasni svojom krivicom an usrani sastanak, ili da zbog njega sto se guzio u uredu 20min. vise dovodi ljudske nevine zivote u opasnost...da imam djipa ne bi se nikom maknuo...glupiraju se po cesti nenormalno, idioti...

Član
Shvatam ja protokol, ali oni to prelaze granice po svakom kiretriju...

doduše i ja možda da mogu i ja bih tako haha

Legend
Hehe, evo sad gledam, aj sto nema na naslovnoj vishe, nego su skinuli i iz rubrike crna hronika, i vidim sad je prvi ovaj audi sto je sletio.

Kako jadno i pateticno.

Član
idu mi političari na živce što nije naišao kakav šleper umjesto felicije da ih dobro nagužva, a kad se ode na dnevniavaz.ba i ode na traži i upiše haris silajdžić doće vjest da je imo udes

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.