Gumica razvodnika KR

Gumica razvodnika KR

Član
Da li neko zna dimenzije (unutrasnji, vanjski precnik i debljina) gumice na razvodniku palenja na motoru 1.8 16V kr u pitanju je ona veca gumica, mali semering imam!
Ovde sam naso kataloske oznake, ali u prodavnici ne znaju bez tacnih dimenzija vece gumice
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3536766

Hocu da razvodnik sredim malo curi ulje, a neskida mi se da bi izmjerio pa da ganjam gumicu!

Član
Ma ja ganjao po auto djelovima ali niko nema pa otisao u Selenu i nadju mi semering mali 8 km bio ali nemju dimenzije za veliki, evo skidam Etku, nadam se na du tu naci!

imas u etki...ali ti semerinzi i gumice dolaze u originalu...ja platio 30 km semering i gumicu...kupio u ovastenom....nisam mogao nigdje naci da mi odgovara...

Ddje sam ja bio kad je se prodavalo za cenera :) Nema veze ovaj je origigi nadam se da vise nikada necu trebati rastavljati razvodnik :)

Član
dzinn16v je napisao(la):
Ddje sam ja bio kad je se prodavalo za cenera :) Nema veze ovaj je origigi nadam se da vise nikada necu trebati rastavljati razvodnik :)

Ma jasta, samo treba originale stavljati, bila krajnica,semering.... nista gore kada se vratis na isti dio ponovo!;)