GTI

GTI

BHT Ovisnik
kec ima 136ks po 1 T,dok čvrka ima 120ks po 1 T sto je vidiljiva razlika u konacnici

Član
imao sam i ja keca, čađo naravno:icon_smile:

GolFanatiCars je napisao(la):
Dobar video ;)

A zna se da sto je prvo to je najbolje :cool:

Cekam nekog da kaze da je CHIP-ovan:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/u]

je li čipovan:lol::lol::lol::lol::icon_confused::D

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Protiv turba bi bilo gusto_Ovaj gti na clipu ima 125-130 ks,nisam siguran.

Ima sličan clip na top gearu,ja mislim da je u 5-oj sezoni,gdje Jeremy govori kako su starija auta brža od novijih.Bila je ista trka,dinosauri protiv novih auta.

Naravno,pobjedila su starija auta sa 3:2 :icon_smile:

Manja snaga,ali i dosta manja masa zbog "manjka" opreme:D

četvorka na klipu je 1.8T i ima 150ks ali je to i ujedno najsporiji gti koji je izašao, bar što se ubrzanja tiće, nema to veze turbo ili ne, jednostavno kec je prelagan, eto u igri je bio u leon cupra sa 210ks, pa ga ni on nije prestigao do 400m, GTI je vratio svoju slavu tek sa 5icom, jer je četvorka bila totalni promašaj

Član
Ne,već sam napisao da ovo nije pravi gti,u engleskoj se gti prodavao sa 2.0 motorom bez turba.Pročitaj šta sam napisao!Naj sporiji gti koji je izašao je bio golf 3 2,0 8v;) Naj slabiji je bio golf 2 8v sa digifant motorom,ali nije bio najsporiji.Hvala trici:D

ZELA GTI je napisao(la):
Golf 1 gti 112ks-820 kg
golf 2 gti 112 ks-920 kg
golf 3 gti 115 ks-1100 kg
golf 4 gti 150 ks-1250 kg

Samo da repliciram ove podatke o masi, ovo su tzv "suhe mase" , prazna vozila

a ovo su mase navedenih automobila spremnih za vožnju sa punim rezervarom goriva i vozačem prosječne mase 75 kg

golf 1 gti 1.8 960kg
golf 2 gti 8v 1050kg
golf 3 gti 8v 1200kg
golf 4 gti 1390kg

Po želji, se može promjeniti masa vozača i može se dobiti stvarna masa koja odgovara svakome osobno...