GTI-savjet ...

GTI-savjet ...

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Ako je to godište onda je starija tipa. K-jetronic ubrizgavanje, 112 ks. To je u biti identičan motor kao što je bio u kecu gti. Svaki gti ima board kompjuter. Čak ga je i kec imao.

K jetronic gti su brži od digifanta. Često imaju problema sa ubrizgavanjem. Najčešće se očituju u nemirnom radu na leru, povećanoj potrošnji. Digifanti manje troše;)

Probaj auto voziti na hladno. Obrtaji moraju biti mirni u leru. Pregledaj pragove, traži hrđu, bilo kakve nedostatke na boji. Zavuci se pod auto i pregledaj pod. Nebi bilo loše da malo lupiš na pojedinim dijelovima. Velika većina gti dvica kod nas su lupane...
Rece ti momak, sve na sto treba da obratis paznju jest rad na leru, i primanje gasa, cesto imaju problem i sa paljenjem dosta dugo im treba da upale.. Ako fino ide, fino radi, dobar je motor, i da naravno pazi na CRN DIM, jer ti motori oce lako popusit gumice i karike, pa trose ulje i bacaju crn dim, al dobro.. Zela ti rece na limariju, po mom saznanju taj golf bi trebao imati bolju limariju od novijih serija, ako je imalo odrzavan i garaziran... No dobro opet nemoj previse gledat, jer nisu neki novci u pitanju 2.000km kosta malo bolje biciklo, tako da ;)

Iskreno ima mi jaran to auto, nije lose bilo po pitanju motora moze povuc,
ali njeg stalno je*e ajnšpric pumpa, koju nikako nemoze da nabavi kako treba.
Inace sto se tice potrosnje ko voza gti-a ne pita koliko trosi.:icon_smile:

Član
Meni je gti trošio kao 2 puta slabija auta. 7 vani, 10 grad uz nimalo nježnu vožnju:icon_biggrin:

Početnik
Eh ovak ljudi ...

Zela hvala ti na odgovorima ...

Eh ovo sam trebao uraditi odmah , da stavim link od auta ...

pa et prosudite sami

http://www.pik.ba/artikal/681144/golf-2-hitno-/

Član
Auto je 85.god. pa svasta moze da mu fali, veruj i 2005.god svasta moze da fali, a kamoli ovom. Pitanje je kakav je motor, limarija...koliko ima ulaganja, gume registracija, kvacilo...nakupi se. Ali rekao bih da vredi te pare, kao sto ti rece neko za te pare ne mozes traziti dlaku u jajetu. Najbolje je da povedes nekog ko se razume i odete da probate auto, dok ne probas nista ne znas.

Početnik
Ma nije men frka ... pazi bavim se ja tim mehanicarskim poslom i to ... Samo nije mene sramota pitati razumijes , jbg sto bi ja glupio frajera pametnjakovica nekog a nikad nisam sjeo za GTI ....

Zato sam i postavio temu,ima ljudi koji su vozili ,radili ,uzivali i onih koji su se patili s GTI - autima .... zato bolje pitat ..

Član
AMK-70 je napisao(la):
Ma nije men frka ... pazi bavim se ja tim mehanicarskim poslom i to ... Samo nije mene sramota pitati razumijes , jbg sto bi ja glupio frajera pametnjakovica nekog a nikad nisam sjeo za GTI ....

Zato sam i postavio temu,ima ljudi koji su vozili ,radili ,uzivali i onih koji su se patili s GTI - autima .... zato bolje pitat ..

Pametno;) Saznao si sve sto ti treba sad pravac po njega, ako je iole u dobrom stanju svedi ove pare sigurno.