GTI-savjet ...

GTI-savjet ...

Početnik
Eh ljudi , do sad nikad nisam vozio GTI .. rijec je o pitanju golf 2 GTI 115 ks ...

Eh osim onih standardnih stvari , trebali nest na nesto maksuz obratit paznju kod GTI masina ... imaju li kakvu tacku tako nest...

Molio bih da mi se jave oni koji voze gti il su imali iskustva snjim ...

cijena je 2000 km za golfa ....

Početnik
sam sekund sad cu ti tacno reci ....

Godište
1985

Konjskih snaga
115

KW (kilovata)
82

Kubikaža
1.8

ove sam ja podatke dobio ...

82kw je 112 konja nema katalizator e sad je pitanje jel k jetronic ili digifant

digifant je bolji ;)

P.S nisam imao GTIja al i svi dugi ce rec da je bolji digifant ;)

Početnik
jos sam dobio info ... da

" Ima board kompjutor..mjerenje prosjecene potrosnje,porsjecne brzine,vanjska temperatura tempretura motora.stoparica"

pa sad neznam ni ja ...

Koja je razlika izmedju digifanta i tog k

sto se tice toga sto si naveo to je MFA ili bord kompjuter dobra stvar ;)

"Koja je razlika izmedju digifanta i tog k"

kod k jetronica su mehanicke dizne i s godinama koje ima golf mogu biti nepozdane k glava moze pravit probleme a digifant ima ECU i el dizne sto je dosta bolje i pouzdanije

drug jel k glava u pitanju:icon_question: vidim nova tema da trazis auto

Ako jest steta :icon_mad:

Član
Ako je to godište onda je starija tipa. K-jetronic ubrizgavanje, 112 ks. To je u biti identičan motor kao što je bio u kecu gti. Svaki gti ima board kompjuter. Čak ga je i kec imao.

K jetronic gti su brži od digifanta. Često imaju problema sa ubrizgavanjem. Najčešće se očituju u nemirnom radu na leru, povećanoj potrošnji. Digifanti manje troše;)

Probaj auto voziti na hladno. Obrtaji moraju biti mirni u leru. Pregledaj pragove, traži hrđu, bilo kakve nedostatke na boji. Zavuci se pod auto i pregledaj pod. Nebi bilo loše da malo lupiš na pojedinim dijelovima. Velika većina gti dvica kod nas su lupane...

Član
Ta k glava moze bas da zadaje glavobolje, ima moj drug na audi-u potrosnja mu ode i na 20...Ja bih u tom slucaju kupio kadett gsi ili jos bolje 205-gti, mator je to auto za tu elektroniku.

Član
dellas je napisao(la):
Ta k glava moze bas da zadaje glavobolje, ima moj drug na audi-u potrosnja mu ode i na 20...Ja bih u tom slucaju kupio kadett gsi ili jos bolje 205-gti, mator je to auto za tu elektroniku.

:lol::lol::lol:

Digifant je elektroničko ubrizgavanje. Ajd nemoj više ništa komentirati

Član
ZELA GTI je napisao(la):
dellas je napisao(la):

:lol::lol::lol:

Digifant je elektroničko ubrizgavanje. Ajd nemoj više ništa komentirati

Ja pricam o k glavi kao sto vidis gore da pise, malo bolje citaj!

Član
Mozda sam se lose izrazio, hteo sam reci da ta k glava se lako pojebe, a kad je mator auto male su sanse da ce raditi dobro, a ona moze zadati velike probleme pa je treba izbegavati...eto to je malo opsirnije receno.