Član
Ljudi treba mi par savjeta, odlučio sam da mijenjam auto. Našao ovaj gore navedeni, jbg nije u sjajnom stanju, krš kao i moj, ali bar znam da je GTI pa ću ga lagano koliko mognem dovesti u stanje normale Ima ugrađen plin što sam i tražio, kad radi na leru nešto štekće kao neki kratkotrajni prekidi cak, cak, ne mogu se lagano uočiti, ali kad se obrati pažnja čuje se. Ovaj kaže da ga je na benzin gasao, ali nije to to. Ja ga probao na plin, na benzin nisam. Jbg ili ja nisam vozio jak auto ili ovaj kida. Pod haubom ne znam ništa, jedino vidim da je motor malo "balav", ali to me nije zabrinulo jer je i moj isti, a ne troši ulje. Ima još sitnica mali milion, miješa prvu i rikverc, prekidač svjetala, malo nešto lupka i na trapu. E sad me interesuje, kakva je potrošnja, zašto na benzin nije to to i da li bi to moglo ukazivati na neki veći kvar koji će me u crno zaviti, a auto mi treba svaki dan. Zaboravih da je u saobraćajnoj 66kw, broj šasije dobar, a br. motora nisam mogao naći, noć bila. Tako da nije sigurno ni da je 112ks, znam samo da nije 16v.