N NeleX Član 07.02.2012 #61 rs6 je napisao(la): ma nikakva frka, ako si uplatio ok je vidjet ce roki na racunu ..... Kliknite za proširenje... Oke, kako god, samo kad ce se to poslati i kako vamo do sarajeva d:icon_questionbaciti.
rs6 je napisao(la): ma nikakva frka, ako si uplatio ok je vidjet ce roki na racunu ..... Kliknite za proširenje... Oke, kako god, samo kad ce se to poslati i kako vamo do sarajeva d:icon_questionbaciti.
rs6 Član 07.02.2012 #62 sarajlic jos malo koci ... ne moze valjda otici do banke zatrpana mu garaza ..... sta ja znam ... pa nesto predlaze da posalje kredit nekome da neko uplati tu svotu novca .... da se hoce javit u temu pa mozda se s nekim i dogovori ..
sarajlic jos malo koci ... ne moze valjda otici do banke zatrpana mu garaza ..... sta ja znam ... pa nesto predlaze da posalje kredit nekome da neko uplati tu svotu novca .... da se hoce javit u temu pa mozda se s nekim i dogovori ..
R roki_actros Član 10.02.2012 #64 Eto rs6 rece sta je i kako je..Ostale kontaktiram na PM po pitanju preuzimanja.