golf 2,golf 3,vento,pasat 3,pasat(medjuserija) delfin, sve ista kucista,izvadi to kuciste van,izvadi iz njega kiler,otkaci zakacke od dijela dje je motoric grijanja,skini taj dio i dobit ces prostor da komotno polijepis klapne,nema potrebe da rastavljas kuciste.
Ako ces samo klapne ljepiti, odavij samo onaj jedan saraf ispod haube s desne strane. Unutra skines onu plastiku sto dodje iznad noga na desnoj strani. Kad to skines skini motoric i onda skini ovo kuciste na kojem dodje motoric. Kad iscupas podvuci se ispod table i vidit ces te klapne. Malo ih je nezgodno tako polijepiti ali moze se. Ja ih lijepim samoljepiljivom alu folijom i bas dobro drzi i odljepljiva se
Nista to skidati sto si naveo, samo s desne strane onu plastiku, Trebala bi ta traka dobro drzati, a to s limom nije mi bas dobra ideja, zakon je klapne samo zaljepitiKonzolu okolo mjenjaca ne moram dirati,niti lijevo nista ?..Niti gore prekidace one i gdje muzika dodje,znaci skinem nosac motorica , mislim kuciste i vide se klapne s ti mda odavijem saraf prije pod haubu,hvala ti druze ..
Ko ce hladnjak vaditi i ono sve,moram probati..
Ja cu uzeti pancirnu traku sivu,a kontao sam koamd lima izrezati i sa pleh sarafima probati zaviti unutra ali je nemoguce dok ne bi sve skinuo i rastavio tako da cu ovim ljepilom opet probati
druze radio sam ja na 10 golfova te klapne i dat cu ti naj jednostavniji savjet za njihovu reparaciju....
s
Vadim li sve onda vani ili mogu lijepit i u autu ?..Znam da sam prosle godine skidao i crijeva od maloh hladnjaka i jos par szvari i sve vadio vani,hvala ti na savjetu,
velika pomoc i detaljno,
svaka cast
p.s.Ovaj tekst cu uslikati i lagano rastavljati ,ako se nema jos sta poskidati ?..
Ne trebam prekidace i muziku dirati niti blendu od prekidaca?..Kako se skida kuciste ventilatoraa ?..
Ne vadi se nista vani osim poklopaca tj.poklopca prednje klapne (smijer zraka ) i samog poklopca ventilatora njeg drzi jedan saraf iz motornog prostora on je na vatrozidu i imas saraf gore kod brisaca na onom gdje vuce zrak ventilator to se samo šarafa a da rasklopis tj. odvojis kutiju