Grijanje Golf 2 1.6 dizel

Grijanje Golf 2 1.6 dizel

Pozdrav ljudi ,znam da se o ovoj temi pisalo bezbroj puta ali ja nisam mogao naci rjesenje za svoj problem,niti sam nasao da je neko imao ovakav problem.Znaci kao što sam naveo imam Golf 2 dizel 1.6 i skoro mi je pukao veliki hladnjak zatim i mali ,kupim oba nova i postavim ,klapne ponovo izlijepim,zatvorim sajle rade svoj posao,termostat na ovim zimskim temperaturama digne temperaturu skoro na pola ali nemam grijanja ,bude nekih par sekundi i sve hladnije i hladnije ,ali kada vozim i nije ukljucen motoric za grijanje osjeti se veom toplo iz resetkica onih gdje duva ,ako iko zna šta je problem molim da mi objasni jer sve sam pokusao inace znam dosta oko toga ali ovo ne mogu da rjesim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Član
to su simptomi loseg malog hladnjaka, ako ti uredno dize temperatutru tj ako su crijeva sto idu na mali hladnjak vruca! nebi me cudilo da nov hladjak ne valja

to su simptomi loseg malog hladnjaka, ako ti uredno dize temperatutru tj ako su crijeva sto idu na mali hladnjak vruca! nebi me cudilo da nov hladjak ne valja

To ni meni nije jasno,jedino sam primjetio da i ako je temperatura na pola crijeva sa velikog hladnjaka su drasticno razlicita ,gornje ne mozes drzati koliko je vruce a donje kao da nisam ni palio auto koliko je hladno da li to ima veze kakve

Prva stvar,dali ti je ozracen sistem,druga stvar,dali ti gubi vodu, treca stvar,dali ti je ispod noga mokar tepih?

Prva stvar,dali ti je ozracen sistem,druga stvar,dali ti gubi vodu, treca stvar,dali ti je ispod noga mokar tepih?

Nije ozracen ,ne znam da li ja to mogu uraditi jer kada dajem gas cuje se kao krkljanje u malom hladnjaku ko da je prazan ,a tepih nije mokar jer hladnjak je citav ne gubi nigdje vodu(permant)