GPS ZAKON !!!

GPS ZAKON !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
kupis mobitel od 20KM,ultra karticu 10KM,i svako 3 mjeseca punis telefon po 5KM(da ne bi broj propao).Zastekas negdje telefon u autu,spojis da se stalno puni i smanjis zvono :) ,ako ga odrade u policiju i pomocu telekoma i gprs-a ti nadu lokaciju vozila :icon_biggrin: :D sad ne znam samo moze li obican neki telefon ili mora biti neki od npr 150KM telefon koji ima gprs u sebi ali cini mi se kad su jednom trazili djevojku koja je nestala ona je imala neki slabiji telefon pa su otkrili gdje je zadnji put mobitel bio upaljen :icon_biggrin: tako da mozes proci jeftinije :D

duurma je napisao(la):
jeftinije je kupiti mobitel od 20KM zastekati u autu i priklucis se na preplatu placas svaki mjesec 7KM i eto ti GPS

:lol::lol::lol: sekundu ispred mene :D

duurma je napisao(la):
jeftinije je kupiti mobitel od 20KM zastekati u autu i priklucis se na preplatu placas svaki mjesec 7KM i eto ti GPS

Da samo jel treba biti ukljucen telefon da bi si moglo otkriti gdje se nalazi?
Jer danas ovi telefoni, jedva 2 dana izdrzi baterija da nista ne radis...

Član
naravno da treba biti ukljucen zato se provedu zice od akumulatora ili do neceg drugog i dobar stek i ne diras ga vise;)

Član
teški marketing, eto, sama činjenica da nisu pravili čeku lopovima je dokaz da ih ima i među policijom, već šatro pronađeni ukradeni automobili ha-hu, korumpirani drot-lopov će se sad konsultirati sa kolegama da ubuduce koriste gps i gsm ometače signala (jammere) i to je to, stanje će postat još gore !

Član
Početkom godine su isto preko ove firme našli dvije ukradene Fabije u Čačku,zato ne lupajte gluposti kako je samo marketing ili namještaljka !

Član
Očito neke treba prosvjetliti jer se priča okreće na pogrešnu stranu.

Ljudi u veoma brzom roku nađu ukradeno auto sa GPS-om i pored njega još dva auta,i tu ljudi nađu nešto kritikovati..

Član
^ ne kritikujemo firmu (koja je putem gps signala locirala vozilo) već policiju ''Schumi'' !!

drugi put ne zuri sa prosvjetljivanjem, istrosit ces akumulator !

(ako si vec meni upucivao ove gore komentare)

Član
olensoner je napisao(la):
duurma je napisao(la):

Da samo jel treba biti ukljucen telefon da bi si moglo otkriti gdje se nalazi?
Jer danas ovi telefoni, jedva 2 dana izdrzi baterija da nista ne radis...

Ma bolje je naredat u gepek svega po malo :D

http://www.youtube.com/watch?v=nInbHSFFG5k

A mobitel 35 marki, ovi iz mtela najjeftiniji, baterija ce sigurno drzat minimalno 5 dana jer se nece koristiti, a i ne trose puno, al to je vec za druge teme :D

Član
a moze i onu alu foliju nabaciti preko auta, i ona odbija te neke GPS signale, il sta vec, nemam pojma, al sam cuo od momka koji je radio u policiji, da su nasli auto i na haubi je bila ta folija, al taj uređaj za GPS je bio u gepeku, pa su ga uspjeli naaci...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.