Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
kao sto rekose,prva zajebancija koju danas cujem,znam cijel dan za taj 1. april al sam na ovaj dobro nasjeo,koji si mi osmjeh stavio na lice kada sam procitao naslov:icon_twisted:
besparitos satra, krediti i ostalo a drzava propada nenormalnom brzinom :icon_rolleyes: nije im do zahebancije nikako :icon_rolleyes: Ali eto nadje se budala poput mene koja ce dici malo prasine :lol:
i mene si pravo trznuo,bas sam se fino sjebao bio kad sam procitao,al usput i nasmijao pravo jer si jedinii koji me je uspjeo trznuti danas,a eto naspram drugih kod mene je bilo par pokusaja,koji nisu bas uspjeli....
:lol::lol::lol: Jes me zajebo s ovom temom ... jos ja rodjaka taman lego spavat govorim mu oooooooo oooooooooo pojeftinilooooooo :lol::lol::lol::lol: jes me sukno vala
Nego stvarno april isto kao i da nije , a i sta ces kad svi danas lazu uvijek bio april il ne ...narod naviko pa zato se i ne zajebava
Tebi RS Turbo da mogu sad bi ti dao onu reputaciju jer si me navuko ko budalu:lol::lol::lol::lol::lol::lol: