Google chrome ili Mozila firefox

Google chrome ili Mozila firefox

Član
Hajmo da čujem vaša iskustva i mišljenja , koja je razlika između dva ova pretraživača, koji daje najviše, brzina i kvalitet slike.
ja sam evo tek instalirao mozilu, odma primijetim da kad listam stranicu, na chrom pretrazivacu stranica kao da trza dok se lista, isto kao kad film nema dovoljno FPS-a, dok na mozili ide uglađeno
 
Član
S obzirom da radim kao front-end developer, i da moram testirati stranice na svim pregledačima, moj glas ide za Firefox. U njemu sve radi kako treba, rendering stranice je odličan i mnogo bolji od Chrome.
 
Član
Moj glas ide definitivno za Firefox :)
Ne znam jel to stvar navike sto ga koristim jos od doba xp-a, al nekako mi najbolje lezi :) trenutno imam na pc i chrome al' to je cisto onako radi navike da imam 2 web browsera :)
 
Član
Kad ste vec pokrenuli temu...KAKO DA UKLONIM JE*BE REKLAME!?
Adblock instaliraj !!!

Ja koristim Chrome. Najjednostavniji, i nema puno šta da se rikta nakon instalacije. tj. sve je kako treba.

PS: Preporučio bi vam stranicu www.Ninite.com !!! Klikneš koje programe sve hoćeš da instaliraš/upgradeuješ i on to sve odradi, bez reklama, i dodatnih adware!!!
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Internet explorer! Nijedan problem za ovih 15 godina od kad imam racunar. Cesto koristim i maxhton browser koji je extra brz i utegnut za koristenje. Chrome je po meni težak i jede puno resurse same masine...bezpotrebno. mozila me nervira kad nesto skidam imas opciju save file ali ne i gdje da sacuva i onda sve gura u download....to me nervira bas
 
Top