ma probaj ove ocistiti vidi jesu klasicne one od trice ako budu ona ih full crvene odradi,ili uzmi gti stopke..http://www.olx.ba/artikal/5188485/stopke-golf-3-hella/Onda je do mene ne poznajem tricu toliko hahah
Kakve bi mu stopke legle ima li neko ideju
Sa kim se utalio? Nisam te skonto?Ovaj je nista posebno kad se pogleda sa kakvom je opremom dolazio Golf 3.
Pink Floyd je samo par naljepnica i nista vise. VW se utalio sa njima zbog marketinga.
valjda sa onim muzičarimaSa kim se utalio? Nisam te skonto?
isto,to ti je muzičko auto hahahahHahahaha
A sta je sa Bon Jovi?
Postoji cak i šarena..Postoje trice Bon Jovi, Rolling Stones i Pink Floyd... Sve muzicke grupe.
Cuj golf 3 91-godiste?? Nije mi samo jasno odakle su su ovoliki pametnjakovici stvorili na forumu i golf 3 nema 91 godiste ako te bas interesujekoje je godište 91-2 ???,jesi to naknadno ubacio klimu i podizace ??
Ima.Cuj golf 3 91-godiste?? Nije mi samo jasno odakle su su ovoliki pametnjakovici stvorili na forumu i golf 3 nema 91 godiste ako te bas interesuje
haha eto nema pogledaj maloCuj golf 3 91-godiste?? Nije mi samo jasno odakle su su ovoliki pametnjakovici stvorili na forumu i golf 3 nema 91 godiste ako te bas interesuje