golf3 mokar pod

golf3 mokar pod

Član
Opet ja, navalio :D Djaba kad hocu sve da dovedem u red :D

Kad je kisa i kad ima puno vode nekuda udje pravo pod noge vozaca...sve pliva i tapacirung je strasno mokar da se moze cijediti...Druga strana suvozaca je potpuno suha.Po podu nema rupa :icon_confused:

Član
Anais je napisao(la):
Opet ja, navalio :D Djaba kad hocu sve da dovedem u red :D

Kad je kisa i kad ima puno vode nekuda udje pravo pod noge vozaca...sve pliva i tapacirung je strasno mokar da se moze cijediti...Druga strana suvozaca je potpuno suha.Po podu nema rupa :icon_confused:

provjeri kedere na prednjoj sajbi moze da ti pusta iza table....zeznuto je to...bliz instalacije

Član
Kederi su ok nista drugo nije mokro sem poda, jel moguce da ulazi recimo gdje prolazi sajla za otvaranje haube? Pregledao sam one "odvode" nisu zacepljeni

pogledaj samo dobro oko sajbe onu plastiku sto je na nekim "nitnama" moguce je da se voda slijeva kroz otvore gdje prolazi kablovi od bocnih zmigavaca i autoradio antene ako je antena smjestena na blatobranu ;)

samo pazljivo ;) barem koliko znam po svom to bi moglo biti ma da ja nisam imao problema ali opet ti necu garantovat, jedino je to kanal koji bi mogao vodu unijet u auto jer oko ploce releja i osiguraca bi ti ti pravio vece probleme sa strujom

prvenstveno sa lijeve strane kad otvoris haubu vidi da ocistis sve desi se da ima raznog taloga pa da voda ne otice u dijelu motornog prostoora vec je slijeva u taj kana - vod tih kablova

Član
Drug imao sam isti problem......Naime, na Astri G koju sam imao provlacio sam kablo za muziku ispod brisaca u onom dijelu. Provuko kabal i posle prve kiše imao sam sta vidjeti. Pregledavao kedere, sve oko sajbe.....ja u autu a drug iz kabla vodom poljevao, i na kraju nađem da je tu.
Mozda je neki vlasnik od prije isto učinio kao i ja. Pogledaj ne košta te ništa.;)

Član
imali taj golf šiber.
ako ima probaj izduvati odvode za oticanje vode.
kod mene je bio taj problem isto na lijevoj strani.
pozzzz;)

Član
Bateriju i legnes ispod table i upalis bateriju i gledaj a neko nek vani polijeva iz flase ili crijeva po sajbi i ostalom pa ces vidjeti kuda ulazi...

Administrator
uradi ono sto ti je golfanaticars rekao...

otvori haubu i ima kanal koji se zacepio od raznog taloga, mozda cak i lisca kao sto je i kod mene bilo i provlaci iza instrument table i kvasi pod, samo sto je kod mene i sa lijeve i sa desne strane bio zacepljen taj kanal za odvod vode i ulazila voda u auto...

to ti je najprije...
;)

RS TURBO je napisao(la):
Bateriju i legnes ispod table i upalis bateriju i gledaj a neko nek vani polijeva iz flase ili crijeva po sajbi i ostalom pa ces vidjeti kuda ulazi...

Upravo ovako kao sto je kolega rekao, i bit ces 100% siguran

Član
Eh danas sam malo zagledo, izgleda da pusta ondje gdje prolazi sajla za otvaranje haube, tu ima neka navlakica koja vise nije na mjestu jer je kroz tu rupu provlacena zica od alarma... cim ovo malo osusi uzet silikon i fino to sve zalit :D