Astra je napisao(la):LOV-to je cijena u ovlastenom servisu, dakle sve novo, farovi, konektori, balast i sijalice
Pike_gti je napisao(la):350 eura oba fara hella xenon look umjesto xenona d2s u glavnim svjetlima je h7 sijalica i dernes samo jedan hid kit h7 6000k i izgleda ko original...
Mrva je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):350 eura oba fara hella xenon look umjesto xenona d2s u glavnim svjetlima je h7 sijalica i dernes samo jedan hid kit h7 6000k i izgleda ko original...
A sto mu Pike nesavejtujes ovo sto si ti ti sebi htejo ugraditi. One xenone sa lecama sto rade momci u Mostaru.. ja bas neznam puno o tome al mi izgleda genijalno
Pike_gti je napisao(la):Mrva je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):350 eura oba fara hella xenon look umjesto xenona d2s u glavnim svjetlima je h7 sijalica i dernes samo jedan hid kit h7 6000k i izgleda ko original...
A sto mu Pike nesavejtujes ovo sto si ti ti sebi htejo ugraditi. One xenone sa lecama sto rade momci u Mostaru.. ja bas neznam puno o tome al mi izgleda genijalno
heh ono je odlicna stvar al moras far svoj otvorit sto meni nije problem jer ja imam crne farove a on prvenstveno mjenja farove jer hoce sa crnim sjenilima... za koji dan kad mi dodje ovaj novi auto ide ugradnja tih sociva pa cete vidjet slike