Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
evo ovako nesto, s tim da ima i lakirana varijanta, dakle high gloss, bilo je milion ovih artikala na ebay-u po par eura, ja sad da me ubijete nijedan ne mogu da nadjem... ako ko naleti na sta nek posalje link
ma bice getaca perfekcija, spremicu taman ove neke manje detalje za proljeca i felge, tad ce to bit ukupan dojam, posebno me interesuje ovaj branik kako ce sjest, s obzirom da mi je boja tamnija plus lakirani elementi.. ko ce docekat petak
vjeruj da sam i ja nestrpljiv da vidim kako ce to sve ispasti, do sad je petica bila pojam na cesti,drago mi bilo svaki put kad se sretnemo,sada ce to biti jos puno bolje
sutra se branik montira..nazalost, desila se jedna mala problematicna sitnica branik je stigao bez one male plastikice na prostoru za slep, dakle nevjerovatno, tako da su to morali ponove porucit, pa cu to samo dopunit kad stigne nastavci nekad u cet ili kad vec
a znas koja je cijena moje nervoze sto sam otisao u ovlasteni, platio, i nisam dobio ono sto sam htio, vec moram vozit poluproizvod do petka? neprocjenjivo