Član
RE: Golf V TDi
dobar
os prodat pragove ??
dobar
os prodat pragove ??
_vwfan_ je napisao(la):sta reci, masinasta je bilo s G4 dugo je nisam vidio u Tr ili je ne vozis zimi?
olensoner je napisao(la):Fin Golf, a sto se tice ''srca'', ovo je znak Sweet Years marke, izgleda da je vlasnik prijasnji bas voli SY![]()
ArminM je napisao(la):buraz odlicna auta,svaka cast,cetvorku redovno vidjam kad dolazim na faks,,sta reci,predobro izgleda,petica je dobra takodje,cini mi se da ima jedna petica u travniku,onako radi se,bar koliko sam ja vidio,boja je nesto slicna tvojoj,hauba je crna cini mi se
ArminM je napisao(la):vidio sam dosta puta,,ima sad u travniku finih auta.,ne znam koji je ono s audijem,sivi audi,dva izduva,cini mi se da je prije bio od kundica,ali ga je prodao,sad ga momak poteze kad god ga vidim![]()
_vwfan_ je napisao(la):znaci opet cemo je vidjati, mislim da sam te vidio neki dan s G V kod pekare Kalibunar se parkira.
GTi_Freak je napisao(la):ArminM je napisao(la):vidio sam dosta puta,,ima sad u travniku finih auta.,ne znam koji je ono s audijem,sivi audi,dva izduva,cini mi se da je prije bio od kundica,ali ga je prodao,sad ga momak poteze kad god ga vidim![]()
hehe to je blentavi Sakalo, 2.5 tdi 180ks leti audi
_vwfan_ je napisao(la):da,da,,znam koji je audi,vozao sam se u njemu prije nego fa je taj sakalo kupio,,bio je to audi adina kundica,,on je isao s nama na faks,pa sam imao priliku da se vozam u audiju,,stvarno je zvijer,sto jest jest
Aladin46 je napisao(la):Super su ti auta...meni se posebno svidjala plava petica...![]()
mazda6 je napisao(la):auta su ti za 10![]()
Frenkie-3B je napisao(la):dobra vozila a sta drugo ocekivati od VW-a nego da bude dobar